Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vzhledem k tomu, že Západ vede proti Íránu dlouhodobou hospodářskou válku, porušuje dohody, které s Íránem podepsal a veřejně před celým světem povraždil v přímém přenosu několik jeho představitelů, tak se nemůže divit reakcím Teheránu.

Jinak, Chameneí není Chomejní a určitě je umírněnější muslim, než představitelé Saúdské Arábie, kteří jsou největší přátelé a spojenci Západu z muslimských zemí.

Toto je černé na bílém.

2 4
možnosti

J24i64r15i 73T73i30c22h45y

23. 5. 2020 15:39

Jeden rozdil mezi arcizlocinci jako je Hitler na jedne strane a Chamenei nebo Sadam Husejn na drude je ten, ze ti druzi, na stesti, nemeli hospodarskou silu zacit novou svetovou valku. Stejne tak jsou schopni napachat - nebo uz napachali - hrozne skody.

4 0
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

1 0
možnosti

Je to poučné čtení, kdy se předpokládá, že nějaký státeček vyhlásí válku velmoci. Naposledy jsem to viděl v nějaké veselohře, snad se to jmenovalo "Myš, která řvala".

0 2
možnosti

Není to jen v poslední době,ACH vyhrožuje průběžně již dlouho....

0 0
možnosti
Foto

Tyto slovní půtky mezi náboženskými režimy je nutno brát s rezervou, je dobře že se Česko drrží stranou a trvá na plnění rezolucí OSN R^

1 6
možnosti
Foto

Jediným měřítkem, kdo je a kdo není agresorem, je Plán OSN pro rozdělení Palestiny z 1947. A princip nepřípustnosti získání území silou. Žádné jiné měřítko neexistuje. Dohody ze San Remo lze přebít dohodami s Mac Mahonem. Atd. To, co získala jedna strana nad rozsah tohoto plánu, z ní dělá agresora. A zde máte na jedné straně realitu a na straně druhé toliko přání tuto realitu změnit zase ovšem nad rámec Plánu OSN.

No a navíc platí, že obě strany vlastně požadují totéž, jednostátní řešení. Takže se lze bavit, jak to udělat, aby nikdo nebyl poškozen, tedy garantovat naprosto stejná práva pro všechny. Může se to jmenovat třeba Izraelsko palestinská republika. V čem by byl problém.

1 4
možnosti

L18u56k28a40s 59F85i69k89r

23. 5. 2020 20:03

No a jelikoz OSN neudela nic proti arabske agresi po vyhlaseni Izraele tak jakekoliv principy nemaji hodnotu papapiru na nemz jsou napsane.

0 0
možnosti
Foto

Včera psal o tématu i Honza Ziegler a pan Obdržal v diskusích snášel své argumenty. Takže díky za uvedené, i když v jeho případě to asi nebude nic platné.

4 0
možnosti
Foto

Jo pan Obdržal. To je opravdová rarita zde v diskusích. Jeho argumentační schopnosti jsou takové, řekněme podobné jitrnici z pohádky obušku z pytle ven. Jitrnici, kterou svět neviděl. Tedy zde, argument, který svět neviděl.

2 0
možnosti
  • Počet článků 4798
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 840x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal