Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Přiznám se, že to srovnání se Stalinem mě taky napadlo.

2 0
možnosti
ZD

Pokud píšete, že je to předem známo a nepřekvapil - vtírá se otázka proč takový článek? Nebo jste tím pádem, když je to předem známo jediný překvapený? Nebo jste překvapený tím, že jste čekal zcela odlišné prohlášení?

Bude příští článek o tom, že když odejdou ve dne mraky objeví se slunce ?

0 7
možnosti
OP

Ne jen skvěle dokumentuje to, jaký rudý kolaboranty v parlamentu máme. Svoboda slova pane Danda.

5 1
možnosti
JH

J19a52n 76H60y32n58e23k

20. 5. 2020 13:19

Zjednodušené pojetí historie, válečné obvzlášť, je doménou sdělovacích prostředků, Čt obvzlášť. To se plně ukázalo včera večer v diskusi ve 22,00 na ČT 24. Směřování moderátora Kubaly na jenom jeden ten správný názor, názor předsedy Senátu, bylo okaté a hlavně neprofesionální. Především z hlediska komplexního pojetí dějin ať už z hlediska kladů i z záporů si pá Kubala vedl pouze ten svůj názor na své zjednodušování historie. To vede k degradaci zpravodajství jako ta kového. Bohužel pro veřejnoprávní televizí.

3 2
možnosti
KB

K27a76r75e41l 67B58o45k

20. 5. 2020 8:58

Správně napsáno Karma.R^R^R^

7 1
možnosti
Foto

Zajímavé, že diskuse na Novinkách vypadají přesně naopak, než na IDnes:

https://www.novinky.cz/diskuze/40324355?fbclid=IwAR3qEBBloxOqnaUP-26fdwocEGzkDp5bjEEoQ2hm7-mXvr8QbmiimCpq0RM

Můžeme si položit otázku:

"Proč asi?"

Jiná odpověď, než se cenzura na Idnes, se jaksi nenabízí.

A ještě zajímavější je, proč i přes stále se stupňující a doslova šílenou antibabišovskou a komunistobijeckou kampaň ve veškerém našem mainstreamu a cenzury v médiích se nepodařilo přesvědčit většinu našich občanů, aby ve volbách volili komunistobijecké a rusofobní strany.

1 20
možnosti
PB

P90e84t28r 76B51u21r28i29a26n

19. 5. 2020 19:36

Jiná odpověď, než se cenzura na Idnes, se jaksi nenabízí.

-------------

Anebo naopak cenzura tam, že? Když už jste začal používat rudé konspirace, zkuste příště zapojit i základy logiky. Zvládnete-li to ovšem vůbec.

12 1
možnosti
TL

Možná by se dala jakási "animální" personifikace vynechat a i tak by soudruh falmer nemohl dopadnout dobře, alespoň u jedinců, kteří pro přemýšlení používají mozek.

Tento perfidní renegát označuje kohosi v ČR za fašisty apod. Je docela zajímavé tuto figurku sledovat. S čím kdo zachází, s tím také schází. Myslím, že právě on je docela solidním fašounem. Historické Fasci di combattimento se až nápadně podobá jistému současnému parlamentnímu uskupení u nás.

A co tomu řeknou pseudokompetentní u nás? Nic. I quasi moudrá hradní suita a její předseda přece souzní.

7 0
možnosti
Foto

Pane Stejskale, máte vzácný dar umění, popsat téma o kterém píšete naprosto přesně, do největších podrobností. Přiznávám se, že vám to trochu hodně silně závidím, protože konkrétně v tomto případě, nejsem směrem k onomu politikovi schopen napsat více nežli slova jako opossum, případně ta, která použil pan Vodvářka. I když to roztomilé zvířátko, které pan Tomáš použil, pro jeho užitečnost velice miluji.

Nicméně k vašemu článku : Napsal jste vše, co bylo potřebné a důležité. Já sám za sebe jen mohu smutně povzdechnout nad tím, že i když jsou tyto informace mezi veřejností dobře známy, pořád se najde dost těch, co podobné vlastizrádce a arcilotry budou obhajovat. To je velice smutné, protože za dobu existence myšlenky socialismu, komunismu, marxismu, leninismu a všech těch zrůdností, nevzešlo z toho nikdy nic dobrého. A komunistická partaj v Československu, respektive v dnešní České republice, patří k tomu nejradikálnějšímu šířiteli bolševického zla na světě. Jak se někdy říká, že někdo je papežštější než papež, pak komunisté v Česku byli a jsou ještě extremističtější, nežli ti v bývalé SSSR a jeho dnešním pokračovateli, v Rusku.

Vám samozřejmě karma.

26 0
možnosti
Foto

Děkuji. Musí za sebe podotknout, že mě zase Vy inspirujete svým způsobem uvažování a logickým úsudkem, který jde k podstatě věci. Toho jsem si všiml už dávno - a nejde jen o Izrael. Za to máte zase "karmu" Vy ode mě. Jsem rád, že tu jste.

10 0
možnosti

Máme stále svobodu o kterou nás EU chce připravit. Takže každý může říkat co chce.

1 30
možnosti
  • Počet článků 4798
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 840x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal