Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J41a75n 17R48á79ž

4. 5. 2020 11:02

Konstatuji, že ČT dostala silnou konkurenci v propagování správných postojů a že se i u naší verze CNN potvrdila pověst hlasatele liberálních (rozuměj "levicových") názorů, kterou tato stanice má v USA.

PS. V USA má CNN názorovou protiváhu ve Fox News Channel, což u nás bohužel chybí a to nepovažuji pro informační balanc v TV vysílání za dobrou situaci.

4 0
možnosti
Foto

DNES MÁ MOŽNOST KAŽDÝ SLEDOVAT I SROVNÁVAT KDE CO. Tedy i info z TV stanic, A NEJEN TUZEMSKÝCH. Pro ,,jasnozřivé". Např TA3. či ORF, F24, či BBC;-)

1 0
možnosti

Z prvního vysílání jsem měl dobrý pocit. Mělo to šmrnc a nebyly tam zbytečné rozvleklé reportáže, jak to někdy umí ČT24. Koblihy mají samozřejmě výhrady, že tam zaznělo málo chvály na jejich oblíbence.:-)

1 0
možnosti
JH

Vtipálku - když nic jiného, tak koblihy jsou spokojené, že alespoň zatím ještě nemusí na tu Primu CNN posílat ze zákona koncesionářské poplatky:-)

1 0
možnosti
Foto

V sloganu možná chybí i otázka ,,kde jsi byl, když začala CNN přímý přenos z I.WoG.Ač tehdy jsme jí sledovali prostřednictví RTL, na jednom z kanálu původně tehdejší ještě ČsT. Kdo si jak ,,posunul pořadí kanálů, to nevím. Včera večer však byl pěkný souboj mezi ,,čtyřiadvacítkou, Novou i Primou. Kdy ve stejný čas měli svá zpravodajství. A na ČT záznam rozhovoru s Babišem, překrývající se s přímým rozhovorem s Babišem na Nově. Jistě ,,náhoda". Mně to nevadilo, neb díky netu jsem mohl vše sledovat současně slovem i obrazem;-)

1 0
možnosti
PK

A kdo dostal nejvyšší počet bodů?

0 0
možnosti
Foto

Já osobně jsem přestal sledovat CNN asi před třiceti lety. Jednak jsem byl svědkem, jak dokáží manipulovat zprávy a pak nemám rád, když na mne někdo řve, jako třeba tolik opěvovaný komik a superstar pan Quest, kterého pokládám za arogantního podvodníka. A pokud jde o tu ubohou kopii na TV Prima, tak nejde o nic jiného než o mediální kšeft, objektivně informovat občany je opravdu to poslední, co si dali „tvůrci“ za cíl.

6 0
možnosti
Foto

Vždy jde o peníze až v první řadě. Všem;-)

0 0
možnosti
KP

Pro mne velké zklamání. Očekával jsem zrejme velmi naivne normální neutrální zpravodajství vylepšené o možnosti CNN. Namísto toho jsem se dočkal zase jen rozumovani o tom, jak vláda nebyla připravena na pandemii a jaké dělá chaotické kroky. To vše doprovázené grafy a výzkumy mínění lidí, ze kterých vyplývalo, že jen asi čtvrtina má obdobné názory jako redaktoři prima CNN. Ostatní byli v podstatě s vládou spokojeni.

Takže namísto očekávané nezávislé zpravodajské televizní stanice zde máme jen další lepsolidni havloidni paskvil.

8 3
možnosti

Klasika. nebylo tam, co jste chtěl slyšet, tak to za nic nestojí.:-/Rv

2 1
možnosti
Foto

Není to časté, že bych s Vámi nesouhlasil, ale v téhle věci souhlasit nemohu. U nás chybí neutrální objektivní TV, o pravicově laděné ani nemluvě.

5 0
možnosti
Foto

Po Vítězném listopadu jsem bláhově doufal, že skončí tupá demagogie a primitivní propaganda. Po třiceti letech jsme tam, kde jsme byli za socialismu, jen otočeni o 180 stupňů. Jak se zdá, jinde ve světě to nebude lepší.

13 2
možnosti
PK

Vítám nový zpravodajský kanál, ačkoliv se nemohu zbavit zdravého skepticismu, neboť například voliči republikánů v USA překřtívají CNN, tedy Cable News Network, na Comunnist News Network. To je, myslím, výstižné. Rozhodně neočekávám, že by to byla politicky neutrální stanice,

Ikdyž všechno lepší než moloch jako je ČT, kde já jsem znechucen z nudných jakoby rozhovorů se stále stejnými „mluvícími hlavami“, kdy se všichni navzájem přesvědčují o své jediné pravdě. A pokud někdo jen trochu uhne od redakcí vytyčeného směru, je ihned vyřazen z debaty či doslova uječen moderátorem.

Další lepší varianta než socialistická ČT je Kelnerova NOVA, a je to evidentní již podle řevu našich „pokrokových“ mainstreamových novinářů je jasné, že z toho mají strach a budou do zpravodajství Novy bušit, co to půjde. Doufám, že zpravodajství Novy bude alespoň nějak korigovat politickou nalejvárnu, kterou se bez většího úspěchu pokouší na nás už 30 let realizovat Česká televize a třeba ČTK. Držím oběma privátním stanicím palečky..R^R^R^

10 1
možnosti
  • Počet článků 4800
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 839x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal