Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PL

Úsměvné, jak tu nad úpadkem diskuzí "brečí" zrovna ti tři největší rozbíječi diskuzí a stalkeři a jak je i tady zřejmé, že vlastně "loví" koordinovaně ve smečce.;-)

6 0
možnosti
JN

Otázkou je, jestli by se zde spolu všichni shodli na tom, kteří to ti tři největší rozbíječi diskusí jsou. Já jsem přesvědčen, že nikoliv. ;-)

10 0
možnosti
JB

No, za zrušení diskuzí bojovala již vrchní ombucmáňa, soudružka Šabatová. Co se týká diskutérů, jako v každé jiné skupině se najde pár exotů, bez ohledu na politické smýšlení.

4 0
možnosti
ZB

Problém je, pokud je těch exotů moc, pak to stojí zahouby a ty slušnější začnou mizet a zbydou jen ty exoti.

4 0
možnosti
Foto

Nečinit redakce zodpovědné a nechat to být.

4 0
možnosti
Foto

Milý Lubomíre, zveřejnil jste cosi, co je již delší dobu jasné. Ona anonymita diskutérů (případně jejich bezpečná vzdálenost), umožňuje, aby se někteří opravdu vyzvraceli (napsal bych to jinak, ale to slovo bylo u mne důvodem banu), v každém článku, i když se třeba týká krásy Jeseníků. Některým nejde o diskusi, ale o její rozbití, u některých se už jedná o stalking (abych byl konkrétní - níže uvedený pan Petřík mi zhruba 300 krát napsal cosi o mém nízkém charakteru, abych se styděl apod, neváhal využít drby o mé profesi, včera se mi dokonce natáhl do mého FB profilu spolu s dalšími kumpány, aby tam pořádali orgie). Takže nakonec jsem (nejen kvůli jmenovanému) opustil praxi psaní článků zde na tomto blogu a uchýlil se tam, kam na mne podobné existence prostě nedosáhnou.

Je to zajímavý psychologický úkaz. Za běžných okolností jsem si jist, že by mi někteří své slovní zvratky nikdy do očí nikdy neřekli (psal jsem o tom kdysi i blog). To proto, že by se styděli jimi napsané vyslovit, případně by riskovali, že dostanou pár po papuli. To přítmí obrazovky jim dává jakousi "sílu" si to na dálku vyřídit, vykompensovat si jistý mindrák, nějaký osobní nedostatek, třeba i nepřízeň osudu. Ten pocit uspokojení, jak jsem někomu s jiným názorem vytmavil. Pomíjím primitivy, kteří komolí jména.

Nakonec se dočkáme toho, že slušní jedinci prostě přestanou psát své mnohdy velmi podnětné názory a zůstanou jen ti s hroší kůží a ti, kterým dělá podobná činnost zvrhlé potěšení.

Vám krásnou májovou neděli.

20 0
možnosti
Foto

Ano, ve věži ze slonové kosti je nejlépe. Pokud někoho vichr donutí nepsat své podnětné názory, pak si za nimi nestojí celým svým životem.

5 8
možnosti
Foto

Já jsem tedy černobílé pražsko-bruselské pohledy Echa24 za prestižní nikdy nepovažoval. I cenzura něco stojí a tento server stejně jen pořád škemral o peníze. No tak se nejspíš rozhodl z finančních důvodů zakázat diskusi a ušetřit. Co na tom, že jak známo bez diskuse není demokracie, že...

10 6
možnosti
Foto

Že zakázali diskuzi na srveru ECHo24 mi také nevadí - za prestižní ho nepovažuji, spíš ze jednostranně zaměřené.

4 0
možnosti
Foto

J34a27n 90Š91i18k

3. 5. 2020 6:03

Děkuji za článek pane. Není se co divit. Kdo má na to mít armádu administrativních pracovníků, kteří budou provádět kontrolu příspěvků. Vlastně cenzuru, protože pokud vyhodíme sprosté příspěvky a nadávky je všechno o osobním pohledu administrátora. Vyhnout se tomu nedá. Diskuzi však neuzavřel server, ale sami diskutující. Je mi líto, že to musím říci. Jako blogerovi mi diskuze poskytuje zpětnou vazbu. Ale na místě provozovatele bych ji na serveru zavřel a směřoval na sociální sítě. Škoda, ale možná to tak bude nakonec pro všechny lepší. I pro samotné diskutující. Hezký den

3 0
možnosti
JK

Vždyť je to jedno, diskuze pod články nic pozitivního nepřinese, s jednou výjimkou, totiž že funguje jako jistá duševní kanalizace, do které se lidé vy...

0 2
možnosti
Foto

Uzavření diskuzí pod redakč. články je více než pochopitelné. Domnělá anonymita ,,diskutujících" je vede k až ,,utržení se ze řetězu". A to žádná redakce nemůže zvládnout. Co se blog. stránek týká, tam jsou dána pravidla jak pro jejich psaní, tak i tzv. diskuze, která umožní mnohé i eliminovat, nikoli však uhlídat. Stále je však třeba brát na vědomí, že de facto jsou všechny stránky i komerční, a právě i z toho důvodu mohou být provozovány, a tudíž i existence schopné. To co je nazýváno diskuzí pod tím i oním , tedy, jak redakční. články, tak i blogy, však není a ani nemůže být diskuzí, ač to mnozí coby diskuze prezentují. Vždy to přechází do toliko veřejné virtuál. pavlače, často více než ,,rozezřavé.", a to jak mnohá ,,díla" kde kterých autorů, tak i ,,diskutujích.

8 0
možnosti
JL

Někdy čtu diskuse - a divím se, že si lidi zase tak moc nenadávají, jak by mohli - a někteří pánové jsou mistři v urážení - Echo24, pokud si vzpomínám, je nové médium z pravicových, namodralých novinářů - vzniklo z lidí, kteří odešli z MFD na protest proti Babišovi. A Aktuálně.cz na mě působí jako takový probruselský web. Na ty lidi reagují někdy vyostřeně - zvláště příznivci Zemana a Ruska. To, že servery zrušily diskuse, svědčí o tom, že nemají rádi odlišné názory. A to je vše. Jistě platit editory, aby nadávky mazali, je drahé - jednodušší je diskuse zakázat.

12 2
možnosti
Foto

Už dávno byla například zrušena a diskuze na Deníku.cz, která se skutečně zvrhla ve vzájemné osočování - a osobních útoků stále stejných diskutujících, jedněch proti druhým... A admin to naprosto nezvládal. Pravidla diskuze nebyla nikde zveřejněna, trestné body se neudělovaly. Nebyl jiného vyhnutí než takovou diskuzi zrušit. Chápala jsem to.

1 0
možnosti
JF

Ony ty diskuse jsou do určité míry barometrem oprávněné nálady veřejnosti, no a systém si nežádá, aby byla vidět.

9 4
možnosti
JK

Ona existuje i neoprávněná nálada ?

6 0
možnosti
  • Počet článků 4812
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 837x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal