Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Žiji v rozumném místě, kde je cannabis dovoleno používat. Speciální obchody mají velký výběr. Dát někomu 6 let za takovou blbost je na zvracení. Četl jsem případ z USA . Černošský mladý muž u kterého byl nalezen malý kus nedokouřené cigareta cannabis dostal, 28 let. Pokud by to byl synáček nějakého smetáka z vlády, tak je ticho po pěšině. Na chudý lid musí být přísnost. :-(

1 0
možnosti
Foto

Když čtu české soudnictví tak mne napadnou tři slova : korupce,tragedie,katastrofa.

15 0
možnosti
JH

J38a71n 87H97u33r84k20a

19. 4. 2020 3:27

otázka za kterou již léta bojujeme a máme nikoliv jednotky ale statisíce podobných amorálních rozsudků zní...kdy už v této (ne)demokratické zemi někdo zjedná pořádek a vrátí lidem důvěru k právu a pravdě

12 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
LP

Souhlas, je to absurdistán. Každej vožrala, který v noci lidem tříská do oken nebo kope do odpadkových košů je společensky nebezpečnější než invalida s konopím.

13 0
možnosti
PS

Říká se že spravedlnost je slepá u nás je i blbá. Hlavně že se tady všichni bojí o nezávislost soudnictví. Výborně soudcům z té nezávislosti očividně hrabe. A na co mi je nezávislý soud když pak rozsudek vypadá že ho vyřkl ožralý negramot?

16 0
možnosti
JK

J47i39ř41í 32K19v77ě50š

18. 4. 2020 17:01

Kromě toho, že lze s úspěchem pochybovat o tom, že měl 28 kytek jen pro svojí potřebu je tu ještě ten fakt, že ten chlap vyhrožoval smrtí snad všem, kteří se kolem toho případu jen mihli..

0 7
možnosti
RK

Mám zkušenost s vyhrožováním zabitím (pod vlivem alkoholu). Policie přijela. řekla něco ve smyslu: tytyty, ještě jednou, tak vás odvezeme na hotel a to bylo vše...

0 0
možnosti
JV

J64a37n 31V36e52s64e14l79ý

18. 4. 2020 16:13

Škodlivost konopí z pohledu státu spočívá v tom, že si ho může každý vypěstovat na zahrádce kolik chce a potřebuje, a stát z toho nemá ani korunu. Kdyby se dala se stejným účinkem využívat nať z mrkve, zakáže stát mrkev.

To by tak hrálo, aby si občané pěstovali kouření na zahrádce a omezili by nakupování mastně zdaněných cigaret v trafikách!

Nějaká zdravotní rizika nikoho nezajímají.

21 0
možnosti
VT

Také jsem neveril svým ocím,kdyz jsem cetl,jak heroický a chlapácký výkon podal Ústavní soud.Dalo by se o tom mluvit pekne dlouho,ale to na faktu nic nezmení.

Vzdyt to není heroin,perník a kdoví co jeste.Je to relaxacní a lécivá bylina.Nereknu,pokud by sedl zhulenej za volant a policie by ho chytla,ale takhle?Predpokládám prezidentskou milost,tady je na správném míste,navíc to "prý"pestoval na bolavá záda.Je to proste exces,anebo nevíme neco podstatného...

18 0
možnosti
AP

Co je trestné a "jak moc je ten který čin nebezpečný" rozhoduje stát rozpětím sazeb a soud posouzením konkrétní věci. A vždy najdeme spoustu podobných případů. Třeba krádež až 10 let, zabití Usmrcení z nedbalosti až 10 let, třeba. A vždy mohu najít tklivé téma, proč ten který TČ je ohodnocený hodně/málo.

0 0
možnosti
JS

KarmaR^ jsem rád, že tu zaznělo takové srovnání, mám totiž s mnohými rozsudky také velký problém a můj selský rozum to ne a ne pobrat a to vysvětlení soudu, no to je fakt skvělá ukázka pokryteckého alibismu.

15 0
možnosti
  • Počet článků 4831
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 834x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal