Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ale rozsazeni byli správně. Jen ten "dvoumetr" byl ke 2 m normálu v poměru průměrnému důchodu a průměrné mzdy. ;-D

0 0
možnosti

no jo, Zeman, je to rebel! Nikdy nesahejte na roušku - rádi nám ten, který od Zemana dostane lva. A Zeman? Takhle jednoduše roušku nadzvedmete a sousto strcite do pusy.... No co už, Lány se změnily v LDN a Ovčácek nám posíla fotky. Doufám, že když měla projev Alžběta UK., že ji Miloš poznal. Že si nemyslel nic o pohádce. Vám karma

9 0
možnosti

Naprostý nedostatek správného úsudku měli všichni účastníci jednání, nebo se bojí? Ano, a jaký pán, takový ... mluvčí. Kdyby Jiří Ovčáček vykonával svoji funkci s příslušnou mírou pokory a skutečně profesionálně, jak je uvedeno v článku, nemohl by ale dělat mluvčího současnému prezidentovi. A ještě jedna technická, rouška má prý těsnit. Rv

8 0
možnosti
Foto

Prosím o dovysvětlení poslední věty.

0 0
možnosti
Foto

Ti dva se opravdu hledali. Očekávám , že Ovčáček ještě zlanaří MZ k tomu , aby své "zásadní a státnické" projevy předával veřejnosti prostřednictvím Halo novin. Po Soukupovi a Blesku je to velmi pravděpodobné.;-D

12 0
možnosti
Foto

Trend je dán, to máte pravdu.

0 1
možnosti
Foto

No Lubomíre, Vy jste se zařadil do skupiny, která se nemůže smířit s tím, že pan Zeman vyhrál volby......(to je obvyklá věta, která se zde nejspíše časem objeví od skupiny českých voličů, tak ať jste připraven).

Karma.

14 0
možnosti

Pane prezidente, zachovejte se nám ! Jste náš Zlatý důl ! Volají chlapci ze skupiny San Diega ... :-)

2 0
možnosti

Ovčáčkovu fotografii chápu jako horlivý projev Hujerství - Naprostá ztráta instinktů při snaze veřejnosti sdělit - Obětavý prezident zachraňuje národ ! Ani není tak podstatné, co politik skutečně dělá, smyslem je - zvládnout jeho mediální výstup - Základ úspěchu týmu AB ...

Nevím, kdo je odpovědný za Hrad - Jde o narostou katastrofu. Připomínám drobnosti, skládající se v následný celek - Neuvěřitelně ,nechutně zmuchlaný kapesník s Kiskou. Totálně špatné kompozice Miloše na běžkách - Dělá reklamu na automobil VW. Samostatnou kapitolou jsou rétorické výstupy obsahu. Alžběta říká národu - Budeme-li jednotni zvítězíme. Miloš říká - pokud vás rozeštvu - zvítězím ! ...

Na obrazovce se objeví rozvalená postava pivního strýce, bez zapnutého saka. Divák si může prohlédnout vzor ponožek a chlupaté, hradní nohy. Barrandovský Kecal z Prodané nevěsty každý týden sděluje národu, své osobní názory. Vyvolá efekt duálního řízení ČR. Pochopitelně, kde je kvantita (čtvrtky), nemůže být kvalita. Efekt aury ojedinělosti padá - Nemluví Prezident, vystupuje opakující se moderátor všeho. Výběr médií je fantastický - Hlava státu oslovuje národ přes bulvární Blesk ! Příště asi bude u Peterky na TV Šlágr ?! Nikým nevolený Ovčáček se stává politikem. Koncepce promyšlenosti .. ?

Nikdy nezapomenu na svého strýce, z 1 Republiky. Obrovské parno a my na pivě v zahradní restauraci. Klasika obleku s vázankou. Už byl teplem umořen a oslovil mne - "Synovče, nevadilo by ti, kdybych si sundal sako" ? ... :-)

14 0
možnosti
Foto

No jo, strýc z první republiky! :-)R^

1 0
možnosti

V neděli před obědem dorazil předseda České pirátské strany Ivan Bartoš do studia televize Prima proti předsedovi ODS Petru Fialovi. Oba, stejně jako moderátorka, měli dle předpisů nouzového stavu obličeje zakryté rouškou.

Když debata skončila a přes obrazovku se rozeběhly závěrečné titulky, Ivan Bartoš po hodině debatování již nevydržel a sáhl po sklenici na stole. Poté si shrnul roušku (přitom se dotkl její vnější strany, což experti označují za nevhodné, protože právě tam se mohou zachytit případné viry) a mohutně se napil.

Sám Bartoš přitom předtím v průběhu debaty kritizoval občerstvení u prezidenta: „Je to jistá forma papalášství a ignorance, pokud se takto vyfotí u společné večeře nejvýše postavení lidé v ČR, je to ostuda,“ horlil s tím, že tohle desetitisícová bloková pokuta rozhodně nespraví.

V případě předsedy České pirátské strany se ale z jeho na kameru zaznamenaného porušení předpisů karantény žádný hit internetu nestal.

Na rozdíl od prezidenta Zemana a jeho poradců, kteří se od soboty mohou o sobě dočítat mnoho vtipného, i vyloženě ošklivého.

4 9
možnosti

P92a97v32e65l 80V67é59b68r

6. 4. 2020 1:24

O tom sahání na roušku: Znáte tu reklamu "Moje rouška chrání tebe, tvoje rouška chrání mě"?

Když sáhnu na roušku kamkoliv, setkám se s viry, které jsem vydechl já.

6 0
možnosti

Dobře kritizoval v tomto směru i Bartoš. Chvíli na to ho vidím na obrazovce kterak debatuje s Fialou. O čem, není podstatné. Překvapivou tečku za touto diskuzí provedl Bartoš, když - přes obrazovku již běžely titulky - si nadzvedl roušku a napil se z připravené sklenice.

3 2
možnosti
Foto

A jak jinak to měl udělat, když ke sklenici nedodali brčka, ať již ekologická nebo neekologická? ;-D

1 0
možnosti
Foto

Účel byl naplněn.. Kost byla předhozena a bylo po ní až lačně chńapnuto;-)

5 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS