Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zdejší novinářka Rina Macliach v pořadu Páteční studio na TV kanálu 12 se podivovala, jak její kolegové(nejen ze stejného TV kanálu) novináři na Konferenci o Holocaustu v Jeruzalémě brali V.Putina skoro jako hrdinu, který přiletěl do Izraele říci matce Yafě, že s dcerou "vše bude v pořádku", když před půl rokem vzal Na'amu jeho režim jako rukojmí ohledně vydání ruského hackera do USA.

Opravdu kritizovala nejen Bibiho, ale vlastně všechny izr.novináře z branže, že část pozornosti z Konference o Holocaustu sebral V.Putin pro co?

1 0
možnosti
Foto

Inu, svět není černobílý a jeho cesty nejsou přímočaré, jak s oblibou říkávám. Někdy musíme se skřípěním zubu skousnout věci, které nám nejsou milé, a to v zájmu dobré věci. Ano, Putin byl v Jeruzalémě v roli "hvězdy" a i když se nám jeho dominance mohla zdát "za hranou", nicméně viděno realisticky může být tento postoj Izraeli k užitku. Izrael je ve specifickém postavení v regionu a tato pozice vyžaduje v mnoha ohledech specifickou politiku a specifické postoje. (Já jako soukromý přítel Izraele mohu ostře kritizovat ruskou akci vůči Krymu, ale současně bych měl mít porozumění pro to, že Izrael má v této věci "méně radikální" postoj.)

0 0
možnosti

Tak to je její volba.....

0 0
možnosti

A to jí radíte vy, takový obdivovatel Mistra Jana Husa?:-)

0 0
možnosti

Matka téhle ..., pokud media psala pravdu. dělala při jednání soudu nějaké scénky v jednací místnosti.

Tak kdoví jaké v té jejich rodině vládnou poměry a třeba se zdržené ani moc domů, do takového prostředí vrátit nechce.

1 1
možnosti
Foto

Převážela vědomě drogu? Ano. Porušila tím ruské zákony? Ano. Myslící tvor se nemůže cítit nevinně.

2 4
možnosti
  • Počet článků 4799
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 839x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal