Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já jsem se rozhodl, že vzhledem ke složitosti, jak právní tak i politické, celé kauzy, se k ní na svém blogu vyjadřovat nebudu. Jedním z důvodů je i víra, že vláda Izraele, v čele s premiérem, bude mít dostatek sil a prostředků, dostat nakonec Naamu zpět domů. Je jasné, že se vůbec nejedná o nějaký zločin, kterého se ona dívka měla dopustit. Rusko si prostě myslelo, že jejím prostřednictvím bude možné Izrael vydírat a když to nevyšlo, nezbývá, než si zachovat "tvář" zdržováním a komplikacemi. Není to poprvé a asi ani naposledy.

To že pan autor na toto téma píše tak intenzivně osobně velice oceňuji. Je dobré informovat veřejnost, že se takové věci dějí. A vzhledem k oblasti zájmů, které zde pan autor několikráte jasně vysvětlil, vzhledem k tomu, že Izrael do této oblasti pevně patří, mi připadá dost primitivní reakce některých diskutérů, kteří se tváří, jako že nechápou důvody. Jak pan autor napsal jinde, každý z blogerů má možnost napsat svůj text na téma které jej zajímá. A každý z diskutérů má možnost si blog založit a nebýt pouze jako kecal z prodané nevěsty, co jen žvaní a otravuje vzduch.

4 0
možnosti

J11a75n 58J89a88n18u25š22k79a

17. 1. 2020 20:47

antikarma za pravidleny spam a sionismus

2 6
možnosti
Foto

Antikarma neexistuje, pane Januško a na sionismu není nic špatného. A jako spamer jste se ukázal vy

2 1
možnosti
Foto

To je v demokratických státech, zejména v USA, normální. Kdo má dobré právníky většinou vyvázne bez trestu, kdo nemá, musí sedět.

1 4
možnosti

L72u23k81a66s 87F29i90k39r

17. 1. 2020 20:36

V mnoha statech USA je marihuana legalni a kdyz uz za ni v USA padaji tresty - tak je to za prodej a ne drzeni maleho mnozstvi.

Chtelo by to slezt z kolotoce a zacit zit.

3 0
možnosti
Foto

Ano, typické Rusko....R^

4 0
možnosti

Zasloužená karma 

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS