Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

:-).....podle mně je to celkem jasné ! Ruská vlajka nesmí být moc často vidět po vítězství ruských sportovců. Sankce za Krym nezabírají, ty budou do nekonečna, protože Krym je vyřešen...navěky.

Tak budeme škodit jinak! Není dnes možné udělat po závodě antidopinkový test, při současné, výkonné chemii a metodách? To bude také navěky! Stačí, že vyhráli za cenu milionů obětí druhou světovou abychom my žili, dnes je to náš nepřítel a je ho třeba trestat. Pořád ! !!!!!!

2 1
možnosti
Foto

No vidíš, Otčenáši, za tu vyhranou válku nad svým spojencem Hitlerem dostali tolik medailí, že jim teď nějaké za skákání a běhání chybět nebudou.:-)

3 1
možnosti
Foto

Naprostý souhlas, bohužel to ale nevidím jako reálné. To spíš přidělí Saúdské Arábii mistrovství světa ve sjezdovém lyžování, než toto.:-) Karma

1 1
možnosti

J14o59s22e16f 57N95i97k94l

9. 12. 2019 16:57

Zajímala by mě konkrétní jména ruských dopujících sportovců...kolik jich bylo přistiženo?

1 1
možnosti

Josefe, jako vždy - Nás mnógo ... :-)

1 0
možnosti
Foto

Kdo potrestá WADU za její selhání. Kontroly dopingu se prováděl v jejích laboratořích.

2 3
možnosti

L22u77k53a36s 78F41i95k93r

9. 12. 2019 16:43

Nadmerne piti vam opravdu nedela dobre.

5 3
možnosti

Chudák Putin, nebohé Rusko - Tak pěkně, to zfetovaným v Soči šlo ! Už i Piráti se propracovali do mezinárodního ústředí WADA a podlý Kalousek rozpoutal další kampaň ! Co se vůbec v té zemi změnilo ? Žvaň o míru = Přepadni koho se dá, poukazuj na životní úroveň = Nikdo si pak nevšimne, že klesá. Mluv pravdu = Zatloukej ! Až to všechno praskne, nejlépe v nějakém přímém přenosu významně poťukej na kufřík s tlačítkem ! Věra Čáslavská - na bedně ! Při poslechu hymny a od stoupající vlajky odvrátila svou tvář. Co se od té doby - Vlastně změnilo ... ?:-)

2 3
možnosti
Foto

Naprosto souhlasím. Sport má být čistý a férový. Tedy - nelze nastoupit proti soupeři, který je naplněn stimulačními preparáty, naopak je nutno nastoupit proti soupeři, i když je jiného vyznání, barvy pleti, filosofie atd.

Karma, Lubomíre.

12 0
možnosti
  • Počet článků 4798
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 840x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal