Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Ten článek jsem nečetl, nicméně nejméně ve dvou věcech, pokud je to jak autor píše, má pravdu.

První je ta, že kurdové jsou nejednotní. Tak to opravdu není vůbec nic nového, to se ostatně ukázalo už loni před Afrínem, kdy namísto dohody z vládou házeli ramena. A zákonitě splakali nad výdělkem. Být rozumní, k současné turecké operaci by nikdy nedošlo.

Druhá, že cituji "Izrael bombarduje cíle na syrském území zcela podle svého uvážení". Tak to taky není vůbec nic nového, poněvadž vyřizovat si své účty přes třetího prostředníka, který s tímto jejich "třídním bojem" nemá v podstatě vůbec nic společného, nemůžou absolutně omluvit žádné stupidní argumenty typu co a proč tam bombarduje. To je prachobyčejná výmluva.

0 0
možnosti
JT

J41i24r39i 97T63i58c97h39y

21. 10. 2019 17:34

S vpadem Erdogana do Syrie proti Kurdum souhlasil Orban?!

0 0
možnosti
Foto

Články Jiřího Weigla jsou na NP velmi specifické. Jelikož je hlásnou troubou expresidenta Václava Klause, děsí mne, koho jsme měli v čele státu.

Karma, Lubomíre.

0 0
možnosti
PK

Přiznám se, že od úmrtí prvního prezidenta Turecka Ghazi Mustafa Kemala Paši, který vzbudil mou pozornost zejména svým postojem k muslimům, jsem dění v této zemi nesledoval a dodnes jsem nepochopil proč se další vlády tak od jeho postojů vzdálily...

0 0
možnosti
ZB

Vy jste sledoval Turecko v roce 1938?

Můžu se zeptat kolik Vám bylo let?

0 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

1 1
možnosti
Foto

Ale to co dělá Turecko na své hranici v Sýrii, tak to je totéž, co dělal Izrael v roce 1968 na tehdejší linii příměří s Jordánskem. A z téhož údajného důvodu.

0 3
možnosti
  • Počet článků 4799
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 839x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal