Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma za konstatování smutné pravdy

2 0
možnosti

Ano, západ si zopakoval Mnichov, tentokrát bohužel i s USA, což mě mrzí. Od Evropy, která je zoufale slabá a ta západní navíc úplně mimo, jsem nečekal nic. Ale že Trump je nejen hloupý, ale navíc 100x větší slaboch než Carter, mě nemile překvapilo.

Vražda tyrana není vraždou. Doufám, že Kurdové mají speciální komanda, která bodnou zabíjet Turky na jejich vlastním území. Mají na to právo, jsou ve válce, obranné válce.

0 0
možnosti

Mají a říká se jim Afrín Liberation Forces (ALF) a už z názvu vyplývá kde působí. Ovšem tahle partyzánština bohužel sotva změní současnou vojenskou situaci.

0 0
možnosti
Foto

Smutná karma, Lubomíre.

2 0
možnosti

Ano pane Steskale. Zapad je vinen. Tento vykrik je velice drsny, spravny a take velmi atraktivni. Kdo je ten zapad? My se chceme k nemu pocitat. Takze i my jsme vinni!!!

Jak jsem mnohokrat pripomel vsem cechum. Dovedeme vsichni kecat, kritizovat druhe, ale sami nepohneme ani prstem. Jiz ti hosi v Avganistanu jsou zpodobneni jako zoldaci, kteri jsou tam jen pro penize. Nase cest spociva na mnozstvi piva (nekdy slivovice) a dobreho "vepro, zelo, knedlo". Tak se ukazujeme svetu. Stat mame jako Kocourkov, kde neni ani cesky premier. Organizace statu z dob cisare pana. To jsme my, cesi!!!!

Svet, tedy vsichni, jsou vinni v situaci v kurske oblasti Syrie. Prezident Trump jiz loni v prosinci dal najevo svuj umysl. Nechce , aby USA byla policii a resila vsechny problemy.v teto arei. Ustoupil pro moznost domluvy. Jenze ani zkorupovana OSN, EU s velkou hubou a zajmem o svetovou klimatickou zmenu, nema proste cas resit problem, ktery je netlaci. Aspon ne dnes. Zitra snad. Jiz je pripravena cisla, kolik uprchliku kazda zeme EU si musi vzit. Tak se tesme!!!

1 0
možnosti
Foto

Nejen humanitární pomoci je třeba, ale dodávek zbraní.

1 0
možnosti

L34u19k54a42s 10F53i97k50r

11. 10. 2019 4:03

To plati i pro Izrael, ze? Dodat mu zbrane proti arabskym teroristum.

0 0
možnosti

Kurdové, stejně jako Izraelci vždy čelili přesile a tomu odpovídal i zvolený způsob boje za svoji věc.

Jde-li jmenovitě o dnešní dny a jmenovitě o Kurdy, tak zanechat tento národ naprosto bez opory znamená uvrhnout celý region do ještě většího chaosu, než ve kterém až dosud byl.

I čistě pragmaticky bráno, je prostě hodnotné Kurdy nenechat samotné. Kdo tak učiní, hořce zapláče. Kurdové totiž ovládají řadu způsobů boje, od politických maškarád až po nejzavrženíhodnější terorismus.

Trumpovi, tomuto srdcaři i ranaři prostřeli stůl pro nadcházející násilí jeho předchůdci. Kdyby ho duch svatý nebo jakýkoli jiný osvítil, tak přestane kecat něco o tom, kdy Kurdové Američanům nepomohli v Normandii, ale ukončí tento konflikt alespoň prodloužením neurčité, ale zároveň časově neomezené podpory Kurdům.

3 0
možnosti

Na FB kamarád napsal :

"To je toho, Kurdové samozřejmě nepomohli ani ve válce za nezávislost a v občanské válce stáli na straně Konfederace, kdyby to někoho zajímalo.

Ale jen počkejte, až Trump zjistí, že Izrael v Normandii taky úplně nepřiložil ruku k dílu".

6 0
možnosti
  • Počet článků 4795
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 840x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal