Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Prague Pride neni jen pochod. V ramci festivalo dochazi k worskshopum, diskuzim a debatam, jejich castou naplni jsou prave pripady, jaky zminujete ve svem blogu. staci nahlednou na stranky ceskeho Prague Pridu

1 0
možnosti

Projev solidarity je určitě na místě, ale upřímně - jsou zde v Česku demonstrace kuřáků za to, že se na Islandu nesmí na veřejnosti kouřit? Nevzpomínám si, že by se kvůli tomu tady nebo někdo z našich sousedů vzrušoval.

Budu si užívat pochodů tam, kde to jde, a nejezdit tam, kde mi hrozí újma na zdraví nebo smrt. Jakkoliv s tamními gayi a lesbami soucítím. Jsem ochoten položit život za svou rodinu, ne za cizí, i když mají stejnou sexuální orientaci.

Stačí mi vidět, jak vypadal pochod v Košicích. A to jsme jen na Slovensku.

1 0
možnosti

Zasloužená karma

2 0
možnosti

Jasná odpověď - neuslyšíte.

Pouze od soukromých osob na FB maximálně.

Neboť Gay parades jsou i o transparentech, kde kromě jiného se psalo "Gays for Palestine" v řadě západních zemích poté, co hlavně Islámský džihád s Hamásem v Gaze shazovali ze střech veřejně známe gaye.

Proto NIKDY Gay organizace nebudou veřejně kritizovat poměry gayů mezi muslimským obyvatelstvem. Raději kritizují Izrael, neboť zde jejich ovečkám jim nic nehrozí. Ano, občas dojde jednou za několik let k útoku na gaye i zde v Izraeli, ale nic masivního, a hlavně jsou to pouze jednotlivci, kteří jdou za to pěkně bručet. A hlavně obecná veřejnost to tvrdě kritizuje.

Stejný postup jako gay organizace už mnohem delší dobu praktikuje Vatikán u křesťanů.

4 0
možnosti
Foto

R^ Třeba překvapí.

Ale všechno je to tak zatraceně daleko na nějaké projevy solidarity, ať už se jedná o jakékoli skupiny obyvatel, jakékoli orientace, vyznání nebo příslušnost k jakékoli menšině. V Číně se také popravuje a dodnes mi není jasné, co měl náš pan president na mysli, když mluvil o stabilizaci čínské společnosti.

0 0
možnosti
  • Počet článků 4797
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 840x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal