Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Rozhodnutí nezávislé justice vzalo pučistům z Milionu chvilek a propagandě vítr z plachet, s tím se smiřte a nečekejte na zázrak.

0 1
možnosti

Čím to, že jste cítil tu niternou potřebu mluvit o nezávislé justici?

0 0
možnosti

J78a51n 63R43á81ž

15. 9. 2019 14:23

Lze to vysvětlit jednoduše:

Když se někdo chová nemorálně i v rozporu s podnikatelskou etikou, neznamená to automaticky, že jedná protiprávně. Že Babiš byl tím, kdo napsal zkreslující údaje v žádosti o dotaci, že byl tím, kdo celý plán vymyslel a zrealizoval, se můžeme domnívat, ale zřejmě se to policii nepodařilo, ani po opakovaných výzvách st. zástupce, nezpochybnitelně dokázat. A proto Městskému st. zastupitelství nezbylo nic jiného, než stíhání Babiše zastavit, aby se opakovaně neblamovalo u soudu.

Uvidíme, co na to poví NSZ, ale to může rozhodnutí MSZ změnit jen tehdy, jestliže bylo nezákonné, o čemž osobně pochybuji.

Ale stejně tvrdím, že osoba jednající neeticky a v rozporu s morálkou, by neměla být v čele vlády. Což ovšem musí posoudit voliči a žádné happeningy organizované milionáři z "Chvilek" s tímto faktem nic nenadělají.

2 0
možnosti
Foto

Kdyby si čeští voliči zvolili Kájínka, nebo Koženého, tak prostě platí, že voliči vědí, co dělají.

0 0
možnosti

R^!.... a co se asi děje pod hladinou?? Myslím, že byste musel mít p. Stejskale minimálně třicet let dlouhý šnorchl. A stejně by se Vám - jak tak občas čtu Vaše blogy - BLBĚ DÝCHALO R^!!

0 0
možnosti
Foto

Vážený a milý pane, při Vašich životních zkušenostech byste už měl vědět, že v zemích českých se spravedlnost odvíjí od velikosti náplně peněženky,

Karma! R^

4 0
možnosti

Jako že Nečas byl chudák, stejně tak Dalík, Rath?

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS