Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J86a72n 90R19á36ž

23. 8. 2019 17:23

Otázka: Kdo jiný si dovolí se vzkazem, že jim je jedno, co si o tom kdo myslí, tvrdě a nekorektně rýpnout do diplomované političky, v roli současné ministryně a ekoprovokatéra, v roli bývalého ministra, než Zeman a Klaus, když si to oba zaslouží?

Doba, kdy jsem měl Klause rád je pryč a Zemana jsem rád neměl nikdy, ale za výroky směřované na tyto dva, podle mne společensky škodlivé exoty, bych jim psí hlavu nenasazoval.

0 0
možnosti

Za kůrovce může sucho, řekl dnes jakýsi odborník - předseda svazu soukromých vlastníků lesů. Zeman to ovšem prezentoval tak, že za kůrovce může Bursík. To je prostě jeho styl...

5 2
možnosti

J18a43n 22R55á95ž

23. 8. 2019 17:25

Za kalamitu způsobenou mandelinkou bramborovou mohli američtí imperialisté a za kalamitu způsobenou kůrovcem může Bursík. O tom nelze pochybovat!

0 0
možnosti

ZŽ je má oblíbená výstava, škoda, že kvůli pejsanovi se tam letos nedostanu, no a před politiky neprchám do ciziny, prostě si je do mého privátního života nevpustím a nepomůžou jím ani media....pěkný večer:-)R^

1 0
možnosti

Noblesy nemá Zemanani za nehet.

Ale vřelé díky za to, že odmítá migranty. I Merkelové řekl přímo do očí, že kdo si pozve hosty, nemůže je potom posílat na oběd k sousedovi.

Historie se nebude ptát na to, zda byl Zeman noblesní.

Historie se bude ptát na to, zda jsme si nechali ze své země udělat Čechistán,

Pokud k tomu dojde, tedy pokud skutečně Čechistán vznikne, tak to nebude vinou Zemana.

Za mne má Zeman jasné plus. Na nějakou noblesu kašlu.

Masaryk noblesu měl, po něm přišel Beneš, který ji též měl.

A co nám to pomohlo?

Noblesa - nenoblesa v Mnichově nám ukázali, kolik taková noblesa v mezinárodní politice váží.

6 5
možnosti

J15i96r86i 72V38r52a39b22e50c

22. 8. 2019 19:19

Po nás potopa bylo moto (a furt je) komunistů, ale že je to moto i našich posledních dvou prezidentů je vrchol .Dá se jen stydět za tyto dvě bytosti s názvem " prezident ČR ".:-([>-]EU

8 3
možnosti

Dobrý den. Souhlasím s Vaším názorem. Oba staří dědoušové exhibovali svůj egocentrismus a zbytečně kopali do nepřítomných osob, které si takový výlev samolibosti rozhodně nezasloužili. To ovšem nic nemění na skutečnosti, že pan Bursík je nějaký a paní Maláčová působí jako snaživá nadrčená žákyňka třetí třídy, přednášející básničku o mravenečkovi. Takže perspektiva, že současná kamarila vládnoucích gerontů bude někdy nahrazena typy pana Bursíka a paní Maláčové také není zrovna růžová.

1 1
možnosti

Pardon, opravuji hrubku - nezasloužily (ty osoby)

0 0
možnosti

Je to marný, je to marný, je to....Mstivý stařík si již nebere žádné servítky a tak se děsím, čeho budeme ještě svědky u "Prezidenta sjednotitele". Rv

7 1
možnosti
  • Počet článků 4794
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 840x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal