Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Plně sdílím Váš názor a pozvedávám Aspekt slušnosti. Ten se jaksi ze současnosti vypařuje. Výsledky voleb Slovenska - Chápu jako odraz toho minulého. Roztok se přesytil a společnost jej odmítla konzumovat. V tomto smyslu pan Zeman solí dobře. Už se to pít nedá, ve čtvrtek - Barrandov = Dokonce je nabídka "Šaraticového projimadla povinná" Příští nápoj bude lahodnější ... :-)

7 0
možnosti
MV

Je dobre se nad urážky a invektivy dokázat povznést. Slušně odpovědět a ukončit diskuzi. Paní Čaputova pokračuje ve stylu, který Slováci chtějí a kterému dali souhlas zvolením prezidenta Kisky. Jak si povede? Uvidíme. Někteří zdejší odborníci to už ale vědí... Za mě styl, osobnost a názory paní Čaputove ano.

10 0
možnosti
Foto

Lubomíre, souhlasím. Jen se poněkud lišíme v obecném pohledu na IVK. Pro mne inspirující není.

Pěkný den.

9 0
možnosti
Foto

R^ Vnímám to velmi podobně

8 0
možnosti
AM

Pane Stejskal, i když s vámi většinou nesouhlasím, uznávám vás jako znalého a zkušeného člověka. Proto mne dost překvapuje, že stavíte svoje sympatie jen na vizuálním zjevu, bez jakékoliv politické činnosti.

1 0
možnosti
Foto

Člověk se nemusí realizovat jen v politické činnosti. President v našem politickém systému by měl byt jakýmsi etalonem moudrosti, morálky, etiky, slušnosti atd. A tyto vlastnosti u paní presidentky Čaputové snad nepopíráte.

0 0
možnosti
Foto

Trump na rozdíl od Čaputové řídil alespoň firmu.

1 1
možnosti
VF

Slovensko je parlamentní republikou. Prezident(ka) není samovládce. Slováci to zvládnou i s ženou na prezidentském postu, nebojte se.

6 0
možnosti
  • Počet článků 4816
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 836x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal