Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Bohužel nejde o jediný incicent tohoto druhu. Jak jsem se dočetl v tisku, tak mezi lety 2015 a 2016 palestinští Arabové zaútočili na Židy 169x nožem, 124x palnou zbraní, 51x autem a 1x bombou. Při těchto atentátech zabili 46 lidí a 600 jich zranili. Jinými slovy – Arabové útočí na Židy každý den.

1 0
možnosti
BH

To se to vraždí, když jim za to všichni platíme...

3 0
možnosti
OF

S tou rentou pro vraha to je pravda ?

0 0
možnosti
Foto

Ano. Palestinská autonomie vyplácí rodinám kriminálníků renty, které jsou dokonce odstupňovány dle délky vězení = závažnosti zločinu. To vše z peněz, které tam nasouvá EU.

3 0
možnosti
Foto

Četl jsem to na netu.

Bylo by - vedle všech možných rozborů atd. - zajímavé a poučné provést hlubinný rozbor motivace činů vraha. Co jej vede k tomu, aby prostě šel a ubodal k smrti mladou hezkou dívku, kterou nepochybně nikdy předtím neviděl, neznal a možná by se mu za jistých okolností líbila.

Je to k uzoufání, kolik ještě lidí bude muset zemřít, než někomu dojde, že tohle prostě není cesta.

Karma, ale bez radosti ze čtení, Lubomíre.

1 0
možnosti
JF

J45i10ř44í 77F58o11g26e79l

11. 2. 2019 8:09

Nechápu vaši nechápavost nad motivem činu......

0 0
možnosti
AR

Je to smutné a škoda ztraceného života mladé slečny:-(

6 0
možnosti
Foto

Tak do toho bych RB OSN nemontoval. Pátrání se účastnila policie na území kontrolovaném jedním státem a šlo o trestný čin jednoho občana tohoto státu na občance téhož státu alespoň dle údajů v tomto blogu uvedeném.

1 2
možnosti
Foto

V okamžiku kdy izraelská media zveřejnila dopadení vraha, moc se mi ulevilo. Jenže ona ta úleva neměla dlouhého trvání. Záhy mi totiž došlo, že pokud půjde vrah do vězení, bude dostávat doživotní, několikatisícovou rentu od palestinské samosprávy / z peněz EU a OSN/. Pokud se mu snad zdravotně přitíží do míry neslučitelné se životem, tak odměnu za vraždu nevinné mladé dívky dostane jeho rodina. Takže jediné, co mi nyní dělá radost je vědomí, že on sám momentálně pociťuje snad lítost nad tím, že se vůbec narodil.

Vám karma a dík za připomínku této tragedie.

16 0
možnosti
Foto

Díky i ode mě za Váš příspěvek. Pravdivý příspěvek.

1 0
možnosti
  • Počet článků 4798
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 840x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal