Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Byvaly prezident Clinton dostal za projev na universite v Moskve pul milionu dolaru i take za odmenu prodani 1/4 uranove zasoby Spojenych statu Rusku Obamou a ministryni zahranici Clintonovou. Ta dostala do sve nadace dalsi 3 miliony od uranovych oligarchu Ruska. To je to spatne, pane Stejskale.

Nikki Haleyova byla pozvana soukromou instituci. Jeji honorar je soucasti jejiho postaveni na poli jeji cinnosti. Ceska spolecnost si musi zvykat na statud takovych lidi. To at jsou z vychodu ci zapadu.

Je take dobre se zminit, ze tuto damu nezaujimaji "vylevy" ceskeho obcana Rozsivala za praci, co by velvyslankyne USA v Rade bezpecnosti. Osobne ji mohu za jeji praci podekovat. "Good job, Nikky"!!!

1 0
možnosti
DR

Asi jste nečetl pořádně. Nikde jsem taky nepsal že bych ji měl zajímat já osobně, pouze jsem politoval ty kteří ji za ty výtvory platí a to je rozdíl. A to je naštěstí pouze jejich problém a jejich peníze.

Osobně můžu za její působení v OSN říci pouze "díky ale už se nikdy nevracej". Přeji hezký den.

0 1
možnosti
DR

"...bývalá US ambasadorka při OSN Nikki Haleyová si za vystoupení účtuje 200 tisíc dolarů"

Spíš lituji ty kteří zrovna této ženské byly ochotní za ty její výlevy v OSN platit. Za to její stupidní žvanění které tam předváděla, by spíše měla doplácet ze svého těm kteří to museli poslouchat.

0 0
možnosti
VV

Myslim, ze je to normalni. Takovi byvali kancleri KOhl a Schröder si uctovali, vlastne Schröder jeste uctuje odobne sumy.

Na opakovane dotazy tydeniku Spiegel ten ten posledne jmenovany nikdy nereagoval.

0 0
možnosti
EH

Naprostý souhlas. Nemám-li na Lamborghini, koupím si Oktávku. Je plno zajímavých lidí, kteří by udělali přednášku za hubičku. Tady se platí za celebritnost.

Tuhle Trávníček popudil Nory i Čechy, že chtěl za návštěvu honorář. A zvala ho nějaká organizace, která penězi neoplývá. Bylo by to hezké gesto, kdyby tam jel zadarmo, ale má plné právo odmítnout. Šafránková to odmítla rovnou ze zdravotních důvodů. Má nějaké chatrné zdraví. :-)

0 0
možnosti
LJ

Většina umělců pracuje pod nějakou agenturou a ta jim sjednává vystoupení a účtuje honoráře. Ta agentura má přehled, jaký honorář v závislosti na popularitě může požadovat.. Většina umělců má i dodatek, že sami nemohou na vlastní triko vystupovat. Alespoň tak jsem slyšel.

0 0
možnosti
  • Počet článků 4808
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal