Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kdy že se to vrátil z dlouhodobého studijního pobytu ve Venezuele pan Jakl?

0 0
možnosti

O institutu VK píšete až moc kulantně. Přitom všichni víme, že Václav Klaus je stejný rusofil, jako Zeman. Od toho se odvíjí i názory jeho podržtašky Jákla.:-)

1 0
možnosti

Tak Maduro se pořádně odkopal. Nechal na hranicích s Kolumbií postavit zátarasy, aby do Venezuely nemohla být dopravena humanitární pomoc. Kdo se takto chová, je gauner.

3 0
možnosti

No nevím. Zatím tu kopete spíše vy sám. ;-D

1 3
možnosti

Ale no tak... tohle je poněkud trapné. Nikdo nepotřebuje přece ovládat média: USA uznaly "novoprezidenta", dceřinné společnosti USA (pardon, samostatné demokratické státy, samozřejmě) ho rychle uznaly taky, no a média v těch zemích o tom napsala. A vlastně ani to ne, stačilo jim převzít zprávy dvou tří velkých agentur a narychlo zaangažovat "experty", tzn. lidi, kteří tam sice nikdy nebyli, ale teoreticky se vyznají v politologii, kulturologii, sociologii a podobných oborech, jejichž absolvování udělá experta z kohokoli na cokoli.

1 0
možnosti
Foto

Lidé z IVK tuší, že z Venezuely by si neodvezli ani to pero...

2 0
možnosti

J69i28r54i 73C50e83e

7. 2. 2019 12:28

Vzhledem k tomu, že převážná většina světových médií nemá ve Venezuele zpravodaje, informace jsou přebírány z několika světových agentur typu Reuters, UPI, nebo AP. Pak je logické, že média informují o Venezuele prakticky jednotně a pravidelně. S přihlédnutím k tomu, v jakých zemích mají výše zmíněné agentury sídlo, je zřejmé, jakým způsobem budou situaci ve Venezuele mediálně pokrývat.

Demokratické zřízení nefunguje ve více než 3/5 států světa, aniž by jim byla věnována zasloužená mediální pozornost. A týká se ti i zemí, které jsou deklarovány jako spojenecké.

Hladomor a genocida v Jemenu si mediální pokrytí nezasluhuje, Venezuela ano. Pětašedesátiletá občanská válka a diktatura v Kongu jdou naprosto mimo zájem globálních médií, na rozdíl od občanské války v Sýrii. A tak by se dalo pokračovat dále.

1 1
možnosti

Zasloužená karma za perfektní rozbor :-)R^

0 0
možnosti

lide, kteri IVK "prokoukli" vedi, co vsechno "mozne" z nej vychazi

ostatnim je treba naplnit mlátem krmitka

1 0
možnosti

Nepochopil jste, nebo spíš nechcete pochopit článek p. Jakla, ten nebyl o Venezuele, ale o pokrytectví Západního civilizace.

1 2
možnosti

Nejste ve skutečnosti pro demokracii pana G., když voláte po pinochetovské diktatuře. To je pro mne zklamání.

1 3
možnosti
  • Počet článků 4798
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 840x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal