Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J95a49n 12R20á50ž

1. 2. 2019 18:52

Tak jsem zjistil, že mi admin (nebo autor blogu?) odstranil můj dnes ráno napsaný diskuzní příspěvek, i když v něm nebylo nic proti EU, proti neziskovkám, nic rasistického, či xenofobního.

Jen jsem vyslovil pochybnost nad účelností toho, že jsme předali tajným službám Egypta 300 milionů na osvobození člověka, který vědomě riskoval svůj život vstupem do země, kde ho nikdo nechtěl a dobře věděl, že existuje velká pravděpodobnost násilného chování místních vůči jeho osobě a přidal názor, že by bylo prospěšnější dát tyto peníze na efektivní rehabilitaci dětí postižených mozkovou obrnou, na kterou peníze chybí..

0 0
možnosti
Foto

Autor blogu to v žádném případě nebyl (nesmazal diskusní příspěvek). Neb diskusní příspěvky nikdy nemazal, nemaže a mazat nehodlá ani v budoucnu.---Petr Jašek byl ovšem v žaláři v Súdánu, nikoli v Egyptě.

0 0
možnosti
Foto

Zákon Šaria sa už začína presadzovať aj v Európe. V Rakúsku žena dostala pokutu za kritizovanie Mohameda https://tvrdonova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=689465

Z Nemeckého youtube bolo odstránené toto video, lebo údajne išlo o hate speech, hoci tam boli len historické fakty zo života Mohameda o ktorých sa dočítate v islamských zdrojoch https://www.youtube.com/watch?v=Itab8Cc4tg8

Európski politici zakazujú kritizovať nenávistnú ideológiu islamu a tvrdia, že ide o islamofóbiu. Hoci ľudia, ktorí islam kritizujú, robia náš svet lepším miestom, lebo väčšina moslimov sú normálni morálni ľudia a keď uvidia o čom je skutoční islam, mnohí z nich sú ochotní opustiť túto nebezpečnú ideológiu.

2 0
možnosti

Nezapomeňme na průlomový rozsudek rakouského soudu do evropského práva:

V roce 2011 byla Elisabeth Sabaditsch-Wolff odsouzena rakouským soudem za "očerňování náboženských symbolů uznávané náboženské skupiny", čehož se měla dopustit během vedení řady seminářů o islámu, ve kterých řekla, že Mohamed měl pedofilní tendence (protože se jako padesátiletý oženil s šestiletou Aišou, se kterou začal souložit v jejich devíti letech)

Podle shrnutí v rozsudku Evropského soudu pro lidská práva vydal vídeňský Krajský soud rozhodnutí, že "tyto výroky naznačují, že Mohamed měl pedofilní tendence" a odsoudil Elisabeth Sabaditsch-Wolff za "znevažování náboženského přesvědčení"!!

Mohamed byl pedofil, ale nesmíte to říct na veřejnosti, pokud se nechcete v Rakousku dostat do kriminálu.Mohamed byl i prokazatelně vrah, ale nezkoušetje to veřejně říkat v Rakousku...

Za jak dlouho se dočkáme, že to bude trestné v Česku nebo na Slovensku?

3 0
možnosti

Jen upřesním, že pan Jašek nebyl jen tak propuštěn, ale byl vykoupen za 300 milionů korun.

2 0
možnosti

Ano přesně tak. Myslím že místo modliteb by bylo dobré zalozit konto a tam můžou jeho podporovatele přispět.

2 0
možnosti

J60a31n 77J52í54l67e92k

1. 2. 2019 8:16

Ano, modlitba je vždy první a poslední naděje. R^

1 0
možnosti

Pro mě jsou tyto příběhy jen interpretací děsivé středověké, nenávistné ideologie, jsem rád, že modlitba pomohla.R^ karma.

3 0
možnosti
  • Počet článků 4798
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 840x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal