Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Celý vtip je ve slušnosti a dodržování pravidel diskuse. Když mi nechutná Retsina, tak napíšu, že mi sice nechutná, ale respektuji ty, kdo ji mají rádi. A respektuji obchodníka, který ji prodává. Takhle jednoduché to je.

Z druhé strany, jako "provozovatel vinotéky" mám právo odstranit shnilá jablka, která mi kdosi do obchodu naházel. Nenechám je tam ležet. Pokud "nesouhlasící návštěvník" kope do regálů a rozbíjí lahve, je to už v kompetenci pořádkové hlídky (adminů blogu).

Přeji všem krásné svátky, jak provozovatelům vlastních vinoték, tak jejich návštěvníkům, souhlasícím i nesouhlasícím.

3 0
možnosti
Foto

To přirovnání je kouzelné a jaksi i ze života. Setkal jsem se s podobným jednáním... no to asi ne, ale s podobnými slovními útoky i reálu, nikoliv jen na blogu. Karma a R^ vydržet.

2 0
možnosti
DR

K čemu tyto naprosto nesmyslné blogy, ať už pana Vodvářky nebo Stejskala? V každé diskuzi o čemkoli budou vždy diskutéři z naprosto odlišnými názory a je to tak správně.

Podstatné je to aby se navzájem respektovali, byť mají odlišné názory.

A to je právě problém poněvadž tohle někteří mistři typu Šimka nebo Trizuljaka, jak ostatně předvádějí i tady, nikdy nepřenesou přes srdce poněvadž nesnesou jiný názor než mají oni sami. Mají plná ústa demokracie a přitom se chovají stejně jako generální tajemníci ÚV KSČ. Rv

9 1
možnosti
AR

Jak vás sleduju tady určitý čas, tak vy také nesnesete jiné názory které máte;-D;-D

5 0
možnosti
VV

Sebekriticky priznavam, ze obcas nakouknu do sikuse pod clanky autoru mi z duse nesympatickych. Prectu si diskusi a v tichosti odejdu.

1 0
možnosti
MB

S tím příměrem o vinotéce máte pravdu jen částečně. Půjdu-li okolo vinotéky, před kterou je reklamní poutač s nabídkou prodávaných vín a bude tam i Retsina, kterou nemám rád, a pod tou nabídkou bude poznámka, že kdo nepije Retsinu, jen nějakej divnej, půjdu se zeptat, proč si to majitel myslí, respektive mu půjdu říct, že já to tak nevidím.

3 0
možnosti
Foto

Máte plnou pravdu, karmu a R^.

Jenže co je to všechno platné, když pro toho trolla je pořád hlupákem ten majitel vinotéky.

Snaha o komunikaci s takovým trollem je předem odsouzena k neúspěchu z vaší strany, což je ovšem úspěch ze strany trolla. Vám totiž vadí jeho nesmyslné výkřiky a útoky, jeho se ovšem netknou žádné vaše pokusy o vysvětlení a komunikaci. Jeho cílem není komunikovat, on potřebuje prudit a udržovat ohlas.

Souhlasím proto, že takového exota je třeba ignorovat. Ignorovat. To je nejúčinnější taktika.... osobně vyzkoušeno. Nemá cenu dožadovat se opakování výpadů z očí do očí, to troll neudělá. Bez ochrany a anonymity svého rozhraní na výpady nemá, je totiž ve své podstatě zbabělý. Ostatně proto prudí tímto způsobem.

IGNOROVAT. R^

5 0
možnosti

Ignorovat nebo mazat. Podle hrubosti! :-)

0 0
možnosti

R^

Hlupákem je samozřejmě troll. Ale že by byla rozkoš se s ním přít, když píše prokazatelné i neprokazatelné nesmysly? To ne! Asi by se měl systematicky mazat. Přestal by trollit. A nenechat se od něj buzerovat, že mu beru svobodu slova. On si totiž plete svobodu slova se svobodou lhát. A v tom je podstatný rozdíl! Za trousení lží by měl sklidit spravedlivou "odměnu"! Já vím, on bude tvrdit, že jiný názor než jeho je lež. A bude chtít mazat jiné názory. Pod svým článečkem ať si dělá, co chce, ale ať se neplete do článečků, kterým vůbec nerozumí! A když si k tomu připočteme, že jsou tu ústavy pro trolly, kde jim za trollení a rozsévání lží bohatě platí...

:-)

2 0
možnosti
Foto

Víte pane Šimku něco o počátcích, resp i předchůdcích dnešních blogů, resp. i tzv. diskuzích. Bývaly to doby tzv. ,,četování".Spočívalo to ve virtual. ,,mistnosti", která měla svého správce s právem rozhodovat, kdo do oné ,,místnosti" vstoupí, i kdo z ní bude vyhozen. Snad by mnohým neškodilo se k oné podobě i vrátit v jejich virtuálním životu. Možná, že i Vám;-)

0 1
možnosti
Foto

Pro pana Petříka citát z blogu: "Kdo je tu za hlupáka? Majitel vinotéky, nebo onen „vinařský troll?"

6 0
možnosti
  • Počet článků 4797
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 840x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal