Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zajímalo by mě, jak byly oblečeny jiné ženy.

Je znát, že je tam stále velká síla Muslimského bratrstva, vítěze voleb, které musela armáda vyhnat od vesla. Ale ta armáda je samozřejmě také muslimská.

1 0
možnosti

Takhle to v Egyptě vypadá následkem toho, že tam po puči vládne značně nedemokraticky armáda. Kdyby v Egyptě zavlála úplná svoboda, po volbách by bylo mnohem, mnohem hůř.

0 0
možnosti
Foto

Není to jediný případ na planete, kde jsou pro nás Čechy véci celkem samozřejmé - hlídané a posuzovane optikou středověku. Líbani na verejnosti, jinde zas pivo v papirovem sáčku...bohužel mají nejaké zákony. Bohužel i tady. Otázkou je, jak milosrdní jsme my, co každého rozcupujeme módni policií, bereme si ke vsemu odborníky co to veřejně posoudí a protáhnou nekoho médií, kdo si vzal dvoje šaty dvakrát tak, aby začal brat antidepresiva....ze měl hlubší dekolt, má divnou plastiku tváre.... Měřitelné se soudy a tresty to samozřejmě není. Co se mě týká...svoboda si vzít cokoliv. Ale o vkusu tu v tomto případě fakt mluvit nemůžu. To se omlouvám.

0 0
možnosti

J45i41r91i 87K58u65c43e59r16a

2. 12. 2018 10:47

To je věc Egypta, jeho občanů, jejich práva. Z mého pohledu je to děs, ale pokud dopředu věděla, že se podobným oblečením vystavuje postihu, jde o její chybu.

To, co mne skutčně děcí, to je import lidí, kteří takto chtějí žít, které průsvitná sukně na veřejnosti dovádí k zuřivosti, do našeho civilizačního okruhu.

4 0
možnosti
Foto

"Normy egyptské společnosti"? Já bych spíš řekl islám.

2 0
možnosti
Foto

Jedna moje mladá kolegyně byla ještě jako studující v Egyptě na stáži - Káhira. Říkala, že sotva vyšla sama na ulici (oblečená dostatečně - zakrytá ramena a nohy), ihned ji obklopilo několik mužů, jejichž nabídky a chování směřovalo jednoznačně k jednomu cíli.

Mám představu, že i oni ctihodní soudcové nejspíše ve skrytu doma sledují nějaký pornokanál, případně se chodí realizovat do specifické oblasti města, kde je nikdo nezná.

Chtělo by to nějaký odborný sociologický rozbor, co je skryto za podobnými výstupy těchto vykladačů zákona, kteří se děsí obnaženého ženského kotníku. R^

1 0
možnosti
Foto

Takhle se chovali jezevčíci mého švagra. Jak se do jejich blízkosti dostala i nehárající fena, ihned po ní vyjeli. U psů to ještě pochopím.

2 0
možnosti
  • Počet článků 4798
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 840x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal