Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OF

U transsexuálů je to trochu jiné /asi 1:1600/.Jejich život změnou pohlaví je mizerný.Deprese, sebevraždy. Jinak souhlas a karma

1 0
možnosti
Foto

I26v71a30n 32V35e49s98e11l19ý

9. 11. 2018 17:16

V těch článcích o tom pánovi se píše, že jistým startérem k jeho požadavku bylo to, že na nějaké seznamovací aplikací mu nikdo neodpovídá když tam má uveden svůj věk. K tomu jsem na spřízněnému webu napsal tento komentář:

Žádnou aplikaci k seznámení jsem nikdy nepoužil. Ale pokud se s někdo s někým seznamuje face to face tak datum narození je hodně dlouho nepodstatné. Na síti je snad každému jasné, že mnoho údajů, zvlášť v seznamkách, není pravdivých. Jestliže ta aplikace vyžaduje datum narození není nutné využívat právě ji. No a pokud se s nějakou ženou ( můj předpoklad) seznámí na dálku nemusí se hned chlubit věkem a při osobních setkáních se ukáží jeho vlastnosti pro protějšek daleko důležitější které buď převáží nad věkem nebo také ne.

0 0
možnosti
MS

Pokud se někdo narodil v opačném těle, než se cítí, mívá s tím zpravidla dost velké psychické problémy, které ve většině případů odezní po operativní změně pohlaví. Takových případů je ze současnosti známo hodně a nevidím jediný důvod, proč to těm lidem neumožnit. Stejně tak manželství stejných pohlaví. Proč by nemohli mít právně stejný vztah, jako heterosexuální svazky? Jestli vám vadí ten pojem "manželství", mohlo by se to klidně dál nazývat "registrované partnerství". Tady jde jen o to, že kdyby se uzákonila stejná pravidla pro oba typy svazků, bylo by jednodušší používat pro oba stejný název. Jinak je to ale jen slovíčkaření, ze kterého zejména věřící dělají vědu..

1 1
možnosti
LW

Já bych asi docela viděl rozdíl ve sňatku homosexuálů a úřední změny věku. Přece jenom manželství je společenský a následně právní konstrukt. Věk je věc nezávislá na zákonech, morálce nebo kultuře.

2 0
možnosti
RJ

Čtu, že říkáte, že lidé s nějakým poškozením se mají smířit s tím, že takové poškození mají. K čemu tedy máme medicínu? Není přirozeným důsledkem, že někdo má nějaký zdravotní problém, třeba kvůli dědičnosti? Neměl by se pak každý takový člověk smířit s přirozeným během věcí?

0 0
možnosti
Foto

No, vy jste jako ČSSZ, která se právě úředně pokouší vyléčit našeho autistického syna škrtnutím pera. Pracují na tom již třetí měsíc.

K čemu tedy máme medicínu? K léčení, ale má to své meze. A když na ty meze narazíte, tak se s tím musíte smířit.

4 0
možnosti
PD

P45e96t95r 55D26r94a12p71a50l

9. 11. 2018 13:42

já bych to bral...nechal bych se naopak o 20 let ostaršit, nemusel bych do práce ještě by mi mohli doplatit nevybranej důchod

3 0
možnosti
  • Počet článků 4810
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal