Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zemana jsem volil, protože bezkrevného a politikyprostého Drahoše jsem si na Hradě neuměl představit. Při rozhovorech by slintal ty svoje nicneříkající fráze zaručeně vybraných slovníkem. Sám mám však raději jasný názor řečený pár slovy, byť hrubších, než nůši prázdných slov, byť bez vulgarit.

4 20
možnosti
PS

P44e93t85r 44S73k13á93l26a

17. 10. 2018 10:02

Je zjevné, že je Vám hulvátský Zemanův styl blízký, když používáte obraty jako "slintat nicneříkající fráze".

24 0
možnosti
Foto

Každý chce na sebe upozornit.Zeman už jinou možnost než používání vulgarismu nemá.Ještě se mohl zmínit o tom,že Bakala ovládl OKD za jeho vlády,kdy ztratil stát z podivných duvodu ve firmě většinu a tím i šanci cokoliv řešit.Ani připomínka toho,že "bojovník za obyčejné lidi" Krupa byl ten,kdo pomohl k zázračnému zbohatnutí Grosse a nyní je vyšetřován za vydírání....opravdu skvělý adept na státní vyznamenání.Rv

22 0
možnosti
LB

Podle webu Forum 24 prezident své sprostoty, které pronesl na Radiožurnálu, dopředu plánoval, použil je naprosto záměrně. Asi i proto Ovčáček na toto prezidentovo vystoupení vehementně upozorňoval.

Českému rozhlasu totiž za prezidentovy vulgární výroky hrozí sankce až do výše 10 milionu korun, protože ČRo jimi porušil kodex schválený poslaneckou sněmovnou. Jedno z jeho ustanovení říká, že ČRo nesmí připustit k účasti na živém vysílání osobu, u které je důvodný předpoklad, že by se mohla chovat urážlivě, vulgárně nebo je pod vlivem alkoholu či omamných prostředků.

Takže můžeme spekulovat o tom, jestli se prezident Českému rozhlasu nepomstil za redaktora, který na svém fb popsal zdravotní doprovod prezidenta na zahraniční cestě.

Vzhledem k tomu, že se prezident rovněž zasazuje o to, aby se jím nenáviděný Senát nechal "vyhladovět" omezením financí na jeho provoz, není ta spekulace až tak od věci. Mstivý Zeman tak prostě uvažuje...

Přitom v loňském roce Senát na svých nákladech ušetřil 10 milionů, zatímco Kancelář prezidenta republiky svůj rozpočet překročila o 50 milionů.

25 0
možnosti
Foto

Senát ty peníze neušetřil. Jen o 10 milionů méně promrhal. :-) Teď mne napadlo - kdyby Zeman pojmenoval Koženého a Bakalu zmrhy, vulgarismů by se nedopustil.

0 14
možnosti
LC

Zeman užívá sprosté výrazy naprosto zbytečně, nesouhlasím s tím a vadí mně to. Ovšem s tím plebejstvím, v případě Drahoš X Zeman ... řekl bych, docela netrefa.

Jo a to Čapkovo „Kdo zradí jednou, zradí vždycky.“, to by měli mít naši politici napsáno na nějaké kartičce a stále položené na stole před sebou, zvláště když jednají s našimi přáteli v Bruselu.

1 1
možnosti
ŠM

A zamyslel se někdo nad tím, proč je tak nazval????

2 0
možnosti
PS

P96e21t91r 19S24k76á35l53a

17. 10. 2018 9:15

Protože chtěl svým hulvátstvím provokovat.

9 0
možnosti
Foto

Překonal Hérakleita ! A zase jsme o kousek napřed !

Karma. R^

13 0
možnosti
MK

Podle posledních průzkumů prezidentovi stále důvěřuje 51% občanů. Musíme se smířit s tím, že v naší zemi jsou slušní lidé v menšině.

11 0
možnosti
LM

Svůj elektorát kdysi popsal pan president takto: "Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní, nebo alkoholik a zhruba polovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt." Obávám se, že právě tito naši spoluobčani, kterými on tak opovrhuje, jej přesto nadšeně volí.

10 0
možnosti
LH

A co se všichni divíte?Jestliže v našem státě může dostat Českého lva film Kobry a užovky, kde se to ku... a ču.... jen hemží a největší sledovanost mají právě filmy, kde převládá vulgarita tak proč najednou slova opovržení na prezidenta.Zkuste si promítnou filmy po revoluci a v jednom ( jedno jakém filmu) je více vulgarit než za 40 let filmů za komunistů, tak není proč se nad prezidentem pozastavovat.

Prezident mluví jazykem mladých, pro které je toto normální.Ještě jsem nezažil, jak na diskuzích na internetu, tak ve skutečném životě, aby mladý člověk do třiceti let mně nenazval zku...bolševikem či zmr..em.Takže proč pomlouvat prezidenta když chce být IN.

3 10
možnosti
Foto

je rozdíl, když to někdo řekne u piva a ten druhý, prezident republiky, do živého vysílání rozhlasu.

Věk tu roli také nehraje.

22 1
možnosti

Každý národ má takového prezidenta, jakého si zaslouží.

2 0
možnosti
LB

V tomto případě jen polovina národa. Naštěstí. Ale ostudu dělá MZ celému národu.

14 1
možnosti
Foto

Máte hlubokou pravdu, zažil jsem obdobné, když jsem po jeho prvním zvolení psal, že si s ním ještě užijeme a že to bude gradovat - to jsem to schytával, jen pár rozumných se ptalo, proč so to myslím.

Na něj by fungovalo jediné - ticho v éteru.

13 0
možnosti
Foto

S poslední větou naprostý souhlas. Ve slušné společnosti se hrubé chování přechází mlčením.

2 0
možnosti
  • Počet článků 4811
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 837x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal