Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V rámci záchrany západní civilizace je třeba chrám sv. Víta otevřít pro zvěstovatele těch největších pitomostí a hovadin, které tento národ vyprodukuje. Příště by tam mohl promluvit Adam B. Bartoš o hrozící nadvládě židů.

Argumentem Ad Romanum (Ad Hitlerum, Ad Cokolivum) lze pak zaútočit na každého, kdo se pokusí jenom pomyslet na to, jestli náhodou nemohlo jít o trestný čin. O těch je třeba psát blogy, pitomci v chrámu sv. Víta přeci už dnes nevadí.

0 1
možnosti

Problém je v tom, že kritici kázání pana profesora Piťhy to kázání ani neslyšeli. No, pop pravdě, někteří částečně slyšeli, ale vybírají si z toho jen co se jim hodí.

Když pan profesor varoval před odebíráním dětí rodičům, kteří se staví ke gender ideologii negativně, tak se to už děje. Zatím ne u nás, děje se v to Německu, děje se to v Norsku.

Dále bych chtěl upozornit, že mnozí příznivci papeže Františka, kterého zde velebí, zapomínají, že v roce 2015 papež František použil mnohem tvrdší slova o gender ideologii, což je smyslem Istanbulské úmluvy. Řekl "Moderní doba podle Františka vnesla mnohé „pochybnosti“ a „skepticismus“ týkající se rozdílnosti mužů a žen. „Ptám se například, zda tzv. genderová teorie není také výrazem frustrace a rezignace, která hodlá smazat sexuální rozdílnost, neboť se s ní již nedokáže vyrovnat.

Dále také řekl:

Zmínil jsem se o ničemnosti, kterou je dnešní indoktrinace genderovou teorií. Jeden francouzský tatínek mi vyprávěl, jak se u stolu bavili s dětmi. Je to katolík, manželka i děti jsou katolíci – sice poněkud povrchní, ale katolíci – a tatínek se zeptal desetiletého syna, co z něj bude, až vyroste. „Holčička“, zněla odpověď. Onen otec pak zjistil, že v učebnicích jeho dětí se vyučuje teorie genderu, což je proti přirozenosti. Něco jiného je, pokud člověk má tyto sklony, které mohou vyústit ve změnu pohlaví. A něco jiného je vyučovat v tomto směru ve školách, aby postupně docházelo ke změně mentality. Něčemu takovému říkám „ideologické kolonizace“.

.

Další jeho slova

„Pokládáme-li jaderné zbraně za možnost, kdy během krátkého okamžiku zahyne vysoký počet lidských bytostí, musíme uvažovat stejně i v případě genetické manipulace nebo genderové teorie. Ty také nedodržují řád stvoření světa,“

a.......

10 1
možnosti

Přirovnal šiřitele genderu k Herodovi:

Během rozhovoru papež dále řekl, že každá doba mé své „Herody, kteří ničí a degradují tvář muže a ženy a kteří tak ničí i přirozený řád světa.“ Herodes Veliký byl králem Judeje, známý je především přestavěním Jeruzalémského chrámu. Podle biblické tradice nechal po narození Ježíše v Betlémě a okolí vyvraždit všechny chlapce ve stáří do dvou let.

1 0
možnosti
Foto

Já už začínám být alergický na termín tradiční rodina. Svým způsobem mi to připomíná bolševický blábol, že rodina je základ státu. Ostatně, i takto chvílemi působilo kázání pana Piťhy. Ve skutečnosti si v současné společnosti nemá nikdo co vyčítat. Určité skupiny by rády vrátily společnost do temného středověku, zatímco jiní by zase nejraději v praxi aplikovali to, co si představujeme pod Sodomou a Gomorou. Nicméně je zajímavé pozorovat, jak katolíkům rostou křídla a jsou stále agresivnější ve svých dogmatech. To co předváděl pan Piťha nebylo žádné kázání. To byla politická doktrína a docela bych si uměl představit, že Bohu vstávaly hrůzou vlasy na hlavě, co to zase někdo v jeho jménu žvaní.

6 11
možnosti

L55u68d30ě68k 38T57o16n96d68r

15. 10. 2018 16:02

"Tradiční rodina" = je dnes "rodina" složená z jednoho rodiče a dítěte nebo více dětí.

Podle statistiky je 50 % rozvodovost. A ti, co se sezdají podruh,é mají rozvodovost 30%. K tomu připočtěme velmi oblíbenou skupinu nikdy nesezdaných "samoživitelek" s dětmi...

Takže ano, pano Braune, skutečná tradiční rodina je "bolševický blábol a něco zastaralého a přežitého, na co jste alergický... :-/ Asi tak žijete a proto obdivujete tu moderní rozvrácenou podobu "rodiny".

8 0
možnosti
Foto

J32i13ř80í 69K76i90n68d35l

15. 10. 2018 14:32

Tohle jsem už jedou psal. Takže ještě jednou. Nikdo z vás nečel Instabulskou úmluvu a odsuzuje toho, kdo před ní varuje.Istanbulská úmluva je dokument Rady Evropy. Maskuje se pod záminkou vznešeného cíle, jímž je boj proti násilí na ženách. To je ovšem pouze odvedení pozornosti od skutečné podstaty dokumentu. Istanbulská umluva zavádí ideologické principy GENDER-u do společnosti tím, že chce usilovat o odstraňování tzv. genderových stereotypů a ty následně nahrazovat "nestereotypy". Pokud by vláda dokument ratifikovala, tak rozhodující kompetence v zásadních otázkách bude mít mezinárodní orgán GREVIO (subjekt tvořen 15-ti lidmi). Ten bude rozhodovat, které genderové stereotypy je nutné z naší společnosti "vymítit", případně nahradit novými modely. Zde je naprosto evidentní, že se jedná o ideologický nástroj, který může snadno ohrozit základní principy demokratického systému. Citace z Istanbulské úmluvy: „Strany podniknou nezbytná opatření pro podporu sociálních a kulturních vzorců chování žen a mužů s cílem vymýtit předsudky, zvyky, tradice a další praktiky, jež jsou založeny na předpokladu podřízenosti ženy anebo na stereotypním pojímání rolí žen a mužů (můžeme zmínit například tradiční manželství a rodinu).“ Pokud například odmítnete své děti vychovávat v rámci absurdních principů GENDER-u, které Vám stanoví orgán GREVIO, případně jestliže odmítnete, aby Vaše dítě navštěvovalo perverzní sexuální výchovu, tak tím porušujete zákon. Také použití slov "otec" a "matka", budou postupem času označeny za stereotyp, který by měl být nahrazen neurčitými pojmy rodič "x". V mnoha zemích k podobné situaci došlo. Tohle je v malém kousku Lisabonská úmluva. Jsem přesvědčen, že církev dělá to co má. Varuje stejně jako varovala před nacismem a komunismem.

17 1
možnosti

V pražském metru se "vážení cestující" oslovuje odjakživa. Koneckonců cestují děti i pejskové. Piťha si s lobistkama může podat ruku, jedny za osmnáct, druhý za dvacet bez dvou.

4 14
možnosti
Foto

Mám prosbu: můžete mi někdo, prosím, vysvětlit, v čem je čertovo kopýtko této Úmluvy? Protože považuji úctu k ženám za základní prvek koexistence, nechce se mi jí podrobně číst.

Děkuji.

1 0
možnosti

Většina diskutujících úmluvu nečetla, ale bojí se, že to odstartuje tvorbu dalších neziskovek. Já se spíš bojím, že úmluva bude platit jen pro původní evropské neislámské obyvatelstvo. Na tohle by se měli církevní potentáti zaměřit, aby byly občanské svobody vždy nad náboženstvím.

3 4
možnosti
Foto

Návrh na oslovování cestujících : holoto.

2 0
možnosti
Foto

Dopravní pracovníci už mají pro cestující oslovení:

Kaštani.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS