Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je zvláštní, že ač mi pan Stejskal nedávno věnoval celý blog a já mu na to v diskuzi zareagoval, neodpověděl. Stejně tak neodpovídá pod jinými svými texty, viz tato diskuze. Vzpomeňme, co říkal o Izraelitech někdejší premiér Topolánek a stálo ho to funkci: Když je oslovíte přímo, uhnou. Měl pravdu, což pan Stejskal díky své neúčasti v diskuzích potvrzuje.

0 0
možnosti
Foto

Vážený pane Preslere, máte pravdu, že se do diskusí příliš nezapojuji. Důvody jsou dva: nedostatek času, to většinou, a kromě toho - ne každý diskusní příspěvek mě k odpovědi inspiruje. --- Ovšem dovozovat z toho to, co jste dovodil Vy, je přece jenom silná káva. Máte zvláštní způsob uvažování, když takto zkratkovitě dokážete spojit nespojitelné. Nebo myslíte vážně, že skutečnost, že se já málo účastním diskusí cosi vypovídá o "Izraelitech"? Snad o Češích, když už (jsem Čech, ne "Izraelita"), nemyslíte?

0 0
možnosti

Teda já nevím co jste sledoval, ale Zeman přece dostal tuhle otázku při společném vystoupení před novináři a jasně řekl, že k vnitřním záležitostem Makedonie/FYROM se nebude vyjadřovat a že to samé očekává od ostatních vzhledem k Česku. BTW a jak by to měl komentovat? Jako že to je špatně jak Makedonci hlasovali a poučit je jak mají hlasovat příště? Že on ví lépe co je pro ně nejlepší?

0 0
možnosti

J81i64r94i 84T77i96c27h83y

5. 10. 2018 18:02

63% nereklo ano, 63% nereklo ne. Chybi vam porozumneni hlasovani. Ti, kteri nehlasuji, se zrejme vzdavaji rozhodovani.

0 0
možnosti

Vy jste neporozumněl hlasování při referendu, když je stanovené kvórum účasti pro platnost výsledků. Pak stačí se nezúčastnit a hlasujete proti. Tak to mají stanovené skoro ve všech zemích, v zemích EU zvlášť. V těch nejvíce "demokratických" dokonce tak, že se výsledek vypočítává z fixe stoprocentní účasti. Takže když se zůčastní třeba jen 49%, je vymalováno. Politici se totiž bojí hlasu lidu jako čert kříže. Oblíbené zdůvodnění je, že jsou voliči hloupí. Ovšem nechat se těmi hloupými zvolit jim nevadí.

1 0
možnosti

J79a41n 39R29á82ž

5. 10. 2018 17:48

Jsme přesvědčen,že je někdy dobře se ke kontroversním rozhodnutím občanů jiné země mi vně nevyjadřovat. Jsou jiná, daleko závažnější témata, která se nás dotýkají víc,než změna názvu balkánského státu, že jasné stanovisko českého ministerstva zahraničí i vlády jako celku chybí.

1 0
možnosti

Co jste od šaška čekal?

0 2
možnosti

Z celkového počtu registrovaných voličů neřeklo 65,8 % 'ano' volbě Zemana prezidentem. Máme tedy nelegálního prezidenta? Alespoň podle Stejskalovy doktríny.

Není to náhodou tak, že těm, kdo "rukama" nevolí je to fuk?

0 0
možnosti
Foto

Vážený pane Hrubý, Vaše poznámka o (neexistující) Stejskalově doktríně by měla smysl, kdyby makedonské referendum bylo platné a já bych proti tomu vystoupil. Ale takto? Je to z Vaší strany o koze, zatímco já o voze - makedonské referendum 2018 a jeho pravidla je něco jiného než minulá volba českého prezidenta.

0 0
možnosti
Foto

A co nevměšování se do vnitřních věcí? Většina Makedonců asi do EU a NATO nechce, že?

2 0
možnosti

J94a34n 50R62á86ž

5. 10. 2018 18:04

Myslet si, že Makedonci většnově touží vstoupoit do EU a NATO je stejné, jak je mnoho lidí stejného názorového okruhu u nás naprosto jistých, že je většina občanů ČR spokojena v EU, že naprostá většina považuje Babiše za zločince a Zemana za nestvůru, a pak se diví výsledkům voleb.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS