Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Bude lepší to nerozmazávat. Politruk Lukeš má z osxtudy kabát, čím méně se o tom bude mluvit, tím dříve se na to zapomene R^

11 0
možnosti
Foto

Lukeš opravdu připomíná politruky padesátých let. Vzpomínám na román Milana Kundery Žert. Tam šlo o nějakou pohlednici s "vtipným nápisem" "Ať žije Trocký" nebo něco podobného.

Myslím, že taková nějaká drastická opatření vůči fanouškům Donalda Trumpa by profesor Lukeš velmi uvítal. Vždyť dal panu Jaklovi příšerný kartáč a to nejen kvůli vlasům, ale hlavně kvůli názorům.

4 0
možnosti
JL

Taky jsem chvíli přemýšlel, co se panu profesorovi stalo, že začal mluvit o douhých Jakešových vlasech...A empaticky jsem odhadl, že pan Lukeš se urazil, že nemluví s někým na své úrovni - tohle akademici fakt nesnášejí, když se mají bavit s nějakým knechtem. ;-D

14 0
možnosti
SS

Ono neomarxiste vubec neradi diskutuji ... Jeho ex-kolega bruk pytlik Bartos co drive mel tady blog byl velmi podobny ... a to to dotahl jen na pomocneho vyucujicihu v jedne z US diploma mills (neco jako vase prava v Plzni a podobne skoly).

4 0
možnosti
JH

J57i26ř66í 43H95o14r92á97k

21. 7. 2018 17:08

Lukeš ještě nezačal mluvit k položené otázce a nejdříve urážel Jakla přes jeho vlasy. Ta jeho nenávist ke všem, kteří mají jiný než proobamovský a proclintonovský názor, z něho úplně čišila. A přitom je to jen poslední služebníček amerických neconů - americké jestřábí státní elity.

18 0
možnosti
  • Počet článků 4810
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal