Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Bývaly doby, kdy mělo Československo v mezinárodních sovislostech svoji váhu a význam... Jak zde někdo poznamenal v diskusi, je to o systému hodnot, jaké daný stát vyznává a zda v souladu s nimi reaguje na události ve světě. Do sebe uzavření sobci, kteří propadají bludu, že je údajně nezbytné starat se jen sami o sebe, jsou na tom bídně v mnoha ohledech. Někdo řekl, že "největší bídou je, když si někdo ani neuvědomuje svoji vlastní duchovní bídu"

Anebo jinak, národ je natolik veliký, nakolik má odvahu být velikým a některé národy zůstávají malými, protože neměly a nemají odvahu k velikosti. (což není o geografické rozloze a počtu obyvatel)

1 0
možnosti

Byvaly. Ale to uz je davno.

Dnesni Tschechien ci Czechia zna malo kdo. Velmi casto se setkavam s nechapavym pohledem a pak odlehcujicim Tschechoslowakei.

0 0
možnosti

Ty bývalé vtipy jsou opět na scéně - Číňan, kolik vás je ? 10 milionů, hezké, to se všichni znáte a ve kterém hotelu to vlastně bydlíte? To není o lítosti Malého národa - to je o jeho Malosti. I na té kopané je to vidět - Uruguay - 3.4 mil. obyvatel,

Chorvatsko - 4.1, Belgie - 11,3. Čili to není o počtu, ale systému. Jak k tomu přispívá rodící se vláda, hrad, to nechápu - Nejde jenom o sport, jde o to, jak dalece jsme směšní. Obávám se, že zde si vedeme poměrně udatně ...[>-]

3 0
možnosti
Foto

Obávám se, vážený příteli, že to schéma je cinknuté

Já si naopak myslím, že celý svět nedýchal napětím, jak dopadne heroický boj paní Taťány Malé proti nemilosrdné kampani Bakalových médií.

4 0
možnosti

J27a49n 40H91u26r60k14a

10. 7. 2018 8:23

je vidět kam patříme a kde jme všem...u zádele ;-D

1 0
možnosti

Děkuji. Je vidět, že se doma hodně přeceňujeme a měli bychom se spíše věnovat domácím problémům.

1 0
možnosti

Celkem lichotivé umístění, předpokládal jsem to někde na chvostu......:-)

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS