Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AT

Mládí není pro Faltýnka určitě žádným problémem za předpokladu, že uctivě přikyvuje a své názory synchronizuje s Faltýnkovými.

6 0
možnosti
AT

Takhle reaguje šmejd, který nemá žádný argument ale potřebuje rozestřít mlhu před očima svých uctívačů.

18 0
možnosti
BV

Faltýnek je prostě Babišův osobní "ŽEHLIČ". Po každém "úletu" svého chlebodárce nastupuje do televize a žehlí a žehlí, to co Babiš neprozřetelně veřejně prohlásil. Vždycky svým typicky "rozvážným" způsobem odmele to své bez ohledu na nějakýho redaktora a jeho otázky. Vznešeně se to nazývá asertivita, prostý plebs o takovém přístupu jednoduše říkal, že dotyčný je splachovací.

Není to první ani poslední Faltýnkův televizní "výbuch" či úlet z role. Nicméně mu nelze zapřít, že rychle vycítí, že v něčem jel "přes čáru" a za dané výroky se vzápětí omluví. Zda jde o upřimnou či spíše taktickou omluvu, nechám na vás, i když bych mu nechtěl šahat do svědomí.

13 0
možnosti
JA

Těch ŽEHLIČů je víc. Když se začalo mluvit o Čapáku, tak tu roli dostal Vondráček a žehlil tak dobře, že si vyžehlil funkci předsedy sněmovny.

2 0
možnosti

Pan Faltýnek zřejmě na rozdíl od pana Michálka četl usnesení státního zástupce kterým zamítl stížnost Babiše. A myslím že to tam i řekl. Zástupce sdělil policii aby doplnila důkazy, jinak to musí zastavit.

6 2
možnosti
AT

Tak proč to neřekl zrovna a v klidu a navážel se do Michálka kvůli věku?

6 0
možnosti
PT

P10e30t52r 52T33o54m20e19k

2. 7. 2018 20:21

Faltýnek je normální nevychovaný sprosťák.

11 6
možnosti
Foto

Pokud se někdo domákne nějakých souvislostí na základě četby utajovaných spisů, nesmí vyslovit veřejně jakékoliv úsudky. Prostě musí se zdržet jakýchkoliv komentářů. Musí se chovat, mluvit atd. jednat tak, jakoby tyto spisy vůbec někdy viděl.

7 4
možnosti
Foto

... nikdy neviděl.

1 0
možnosti
VB

Faltýnkovi asi ujely nervy, protože byl neoprávněně v této kauze obviněn a teprve nedávno obvinění zbaven. Asi si prožil svý... A Michálek - znalec spisu - názor na nevinu Faltýnka nepřednesl. Tak asi těžko ho lze nyní brát vážně. Michálek není žádný nýmand, tak by měl být zdrženlivý. O vině a nevině by měli rozhodovat soudci a ne debatovat politici - to dělali komouši.

7 10
možnosti
RC

Nevsiml jsem si, ze by Michalek rozhodoval o vine. Povsimnete si toho slova 'pravdepodobne'.

3 2
možnosti
PK

A, myslím si, že Faltýnek dobře ví co dělá - jak se chová a působí na voliče.

B, s nostalgií vzpomínám na časy Sládka v politice. Ne kvůli němu, ale kvůli tomu, že politici byli sví a nikoli korektní za každou cenu podle pravidel PR poradců.

5 0
možnosti
VF

Pan Faltýnek je náročnou prací pro naši drahou vlast vyčerpán, měl by si jít odpočinout.

16 1
možnosti
  • Počet článků 4812
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 837x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal