Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P18e20t28r 82B98r26o43ž

8. 5. 2018 10:21

Nesouhlasím se slovem "užitečný" v nadpisu...

1 0
možnosti
Foto

... ono jde o to komu, Putinovi užitečný bezesporu je;-)

6 1
možnosti
Foto

Důkazem , že voliči Zemana jsou zaslepeni je ten, že obhajují jakejkoliv jeho krok. A žádnej člověk není bezchybnej, natož Zeman

13 0
možnosti
Foto

Ono se to ale dá skvěle otočit. Ať Zeman udělá cokoli, tak jeho zaslepení nepřátelé to vždy otočí proti němu.

Jistěže není bezchybný. Ale přesně to se dá říci o Václavu Havlovi. A běda, když někdo otevře nějakou jeho Pandořinu skříňku.

3 10
možnosti
Foto

Profesionální lháři v médiích šli dokonce tak dalkeko, že nařkli pana prezidenta ze lži jen proto, že označil vznik novičoku v Česku slovem VÝROBA a nikolIi prý správnÝm termínek PŘÍPRAVA. Termín výroba se prý používá pro množství nad půl tuny výrobku. Co bychom měli takovým mediálním expertům vzkázat ? Asi to, že to je přece jedno - v Británii otrávili jen jednoho Skripala a ne půl tuny Skripalů.

4 15
možnosti
VH

Nelháři ovšem ví, že pan Zeman měl držet hu.. (ústa). Pokud tedy nebylo jeho úmyslem posílit propagandu Rusů. (Ano, propagandu, kterou ne tomto portálu reprazentujete i Vy.)

18 0
možnosti
FD

To je ten vtip,kde se říká,že Zeman a Babiš vynalezli žumpu beze dna.

21 0
možnosti
Foto

... jo, batolí se a kejhá to jako kachna, má to zobák a plovací blány jako kachna, je to obklopeno hejnem kachen, ale potrefené kachny tu kejhají, že to není kachna.

... karma, jak jinak ;-)R^

22 1
možnosti
Foto

... asi nastal čas, napsat něco o kachnách - jistě se i nějaká ta fotka najde;-D

2 0
možnosti
BM

Je to zajímavé. Když lžou naši "spojenci" o ZHN v Iráku, tak je to v pořádku, když lžou o chem. útoku v Sýrii tak je to také v pořádku, když okamžitě po otravě Skripala a jeho dcery obviní Rusko, tak je to také v pořádku a vyslanci "sedlají" letadla na cestu domů. Ale když pan prezident České republiky řekne pravdu tak.... No výsledek známe. Já jsem Čech a jsem na to hrdý, proto nehodlám nikomu lézt do zadku, ani západu ani východu. A kdo jste vy všichni co čekáte jen na příležitost urážet a napadat našeho prezidenta? Vy kterým pravda nic neříká a obdivujete ty kteří vám, dalo by se říci pouze ze zištných důvodů lžou. Nic není zadarmo.

12 16
možnosti
MS

Nějak vám nedochází, že na rozdíl od Švýcarska a Rakouska nejsme vojensky neutrální, takže elementární míra spojenecké loajality je z naší strany na místě. Takže ty hrdé kecy o lezení do zadku si můžete strčit za klobouk. Rv

13 5
možnosti
Foto

Nejvyšší hodnotou havlismu je pravda. Tím by se měli havlisté i jiní stoupenci severoatlantického systému řídit - nelze s ní manipulovat, upravovat si ji a zavírat nepohodlné věci do šuplíku. Inteligentní lidé samozřejmě tušili, že herec i média lžou, ale nemohli to dokázat. Je tedy dobře že pan prezident nechal zjistit fakta a informoval širokou veřejnost, abychom věděli s kým máme tu čest R^

8 22
možnosti
VS

A jak jste si určitě, při vašem vzdělání, všiml tak opět lhal.Rv;-D

16 3
možnosti
VS

Miloš zeman řekne cokoliv, jen aby byl středobodem zájmu "nenáviděných" médií. To jej jeho nejoblíbenější činnost.R^

20 0
možnosti
MS

Ale současně musí dožrat alespoň půlku národa, jinou by to nebyl ono. :-)

12 0
možnosti
KP

Pane Stejskala, po kauze Novicok prosakovaly tiskem informace o tom, ze vzorec pro vyrobu novicoku je obecne znam. Rektor olomoucke univerzity v TV vypravel, ze Novicok muze vyrobit stredne erudovany chemik, Rovnez prosakovaly informace, ze nasr protichemicka jednotka tento jed testuje, aby jej mohla detekovat a chranit vojska. To vse dava signal, ze se u nas Novifok umi syntetizovat a syntetuzuje se. Vy nazvete prezidenta a v podstate vsechny normalne myslici obcany " uzitecnymi idioty". Z tohoto pohledu lze Vas oznacit za " neuzitecneho "..

13 18
možnosti
JB

J32i71r15i 47B10o83r

8. 5. 2018 9:16

Návod na výrobu"A"bomby je znám přes 50 let.Zkuste ji vyrobit.

12 1
možnosti
  • Počet článků 4818
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 836x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal