Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A možná by bylo zajímavé zmínit našeho prezidenta, který je vůči podobným idiociím jaksi imunní a nebál se označit všechny ty válečné štváče pravým jménem R^

2 0
možnosti

Tak už je to tady: "

Macronovým superdůkazem o chemickém útoku v Dúmě bylo video kolující na internetu"

Nepřipadáte si, pane Stejskal, trochu jako užitečný idiot?;-D

2 0
možnosti

Je to tak. Babiš vždy dovede udělat veletoč či piruetu, když se chce někomu zalíbit a bude-li mít z toho prospěch.!!

4 0
možnosti

Malá poznámka pro politology: AB blábolí. Všimli jsme si toho už dávno. Zajímavá je spíše otázka, proč to lidem nevadí, že Babiš blábolí? Lidi totiž blábolí úplně stejně a důležitější jsou pro ně jiné věci - třeba že politikovi rozumí. Babiš mluví jednoduše a to lidi potřebují - stručně jednoduše, aby o tom nemuseli moc přemýšlet. Proč v politice nevadí, že politik říká nesmysly? Protože to dělají všichni, taky všichni lidi (kromě svatých) lžou, takže je vůbec nepřekvapuje, že politik taky lže - jde o to, aby lhal tak, aby se mi to líbilo! Tohle se asi na katedře politologie nevyučuje.

6 0
možnosti

Blábolí až je člověku stydno za něj. Památná diskuse v PS k Čapímu hnízdu budiž příkladem i vrcholem. Tehdy nejpozději měl Sobotka povstat a říct: slyšíte to, tak s tímhle už ani minutu. Ale sebeobětoval se. A Babišovi to zase vyšlo.

0 0
možnosti
Foto

Souhlas, nedávno tu někdo psal, že Andrej Babiš, když ráno vstane, tak se podívá, kam fouká vítr, aby věděl, jak se má chovat. Myslím, že to přesně sedí. :-)

3 1
možnosti
Foto

A Vy si myslíte, že politik nemá reagovat na dění okolo sebe a že ani nemá korigovat své bývalé chybné postoje?

2 0
možnosti

Neřekl on, že to nic neřeší pro syrský lid? To by byla jiná! V každém případě pan Stejskal napsal dlouhatánskou tirádu, která nic, ale opravdu nic neřeší. A přitom je tak snadné pochopit, že po vytahovačných Doníkových tweetech "něco" muselo přijít, aniž to něco řešilo, či dokonce bývalo mohlo řešit. Takže s omluvou, 'to víte, náš Doník, opusťte laskavě tyhle tři prostory, pak nám cinkněte, že můžem', přichystala Amerika divadlo pro celý svět a obě strany si vyměnily pár vykřičníků. I když - ono, ve skutečnosti celá patálie vlastně leccos řeší: ukazuje, že obě strany pořád mají dost rozumu a uvážlivosti, aby se bály jedna druhé. A to je pro nás dobrá zpráva.

2 0
možnosti
Foto

Napsal jsem dlouhatánskou tirádu, kterou pan Štípek neráčil pochopit. Sorry, ale článek je o něčem jiném. Mojí ambicí nebylo cokoli "řešit" (a už vůbec ne vyřešit), ale na cosi upozornit. Kdo chce, porozumí.

7 0
možnosti
Foto

Ale, vždyť, toto dělají politici neustále, co svět světem stojí. A přesně na tuto situaci plati rčení jednoho mého kamaráda: když tě přestane milovat, tak ji vadí i modrý voči.

1 0
možnosti
Foto

P.S. Na dvou následných prohlášeních:

1. Nevyhnutelné

2. Nic neřeší

Nevidim nic divného. Jako v medicíně. Amputace byla nevyhnutelná, ale nic nevyřešila.

1 0
možnosti
  • Počet článků 4794
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 840x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal