Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vždyť my se na tom podílíme, jsme papežštější než papež i když také máme máslo na hlavě. Není snad země, kde by se nenašly problémy s dopingem, nás nevyjímaje a hle, do Ruska biatlonisté nejeli. Krásné podmínky, výborné počasí a spokojení ostatní sportovci, kteří tam završili konec sezony. Zajímalo by mě, v čí pravomoci bylo toto rozhodnutí, věřím že chapadla sahala za působnost svazu a rozhodnutí bylo vyloženě politicky motivováno, stačí se podívat, kdo se odmítl zúčastnit a je vše jasné.

Jednou z podobného případu profitoval Jan Kodeš v tenise, ale já myslím, že taková vítězství tolik netěší, když hlavní konkurence chybí. Zimní OH mají také černou kaňku, protože nebyly přehlídkou těch nejlepších světových výkonů.Rv

1 2
možnosti

Pokus se rozhodnete někam neodjet a nereprezentovat, je to zcela v pořádku, ale tady šlo o opačný problém, izraelcům nebylo umožněno reprezentovat vlastní zemi.

3 0
možnosti

Ta nenávist tahaná do sportu je samozřejmě špatná. Ale v tomto případě mě vadí mnohem víc nečinnost MOV nebo jiných mezinárodních sportovních federací. Nedávno to samé bylo třeba v judu. Správně by bylo, pokud se něco takového stane, že by mezinárodní federace v tom daném sportu ihned vyloučila ten stát ze svých řad. Takže v tomto případě měl být tuniský svaz taekwonda (přesný název bude patrně asi jiný, ale to je detail) vyřazen z mezinárodního svazu, takže by se tunisští sportovci nesměli účastnit turnajů jinde ve světě nebo dokonce pořádat turnaje......

6 0
možnosti

Jo, je to blbý. A co my, nejeli jsme do Ruska, Vítková nedostala šanci , a to nebyla politika. A co skur..ená olampiáda ? To nebyla politika ?

0 0
možnosti

Tahat politiku do sportu je svinstvo. Významné sportovní události by se neměly konat v zemích, kde mohou účast a výsledky ovlivnit ideologické klapky na očích (na mozcích).

3 0
možnosti

To je k vzteku, že takové pitomé jednání zatahují do sportu. Vám R^ a jim Rv

3 0
možnosti
  • Počet článků 4797
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 840x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal