Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Kdyby složili zbraně arabové byl by mír. Kdyby složil zbraně Izrael nebyl by Izrael.

1 0
možnosti
Foto

ty vaše blogy o podmořské fauně Rudého moře byly zajímavější- z tohoto čiší nenávist jednostrannost a zaujatost:-/

0 4
možnosti
LM

Co se týče nechutného chování v rozporu s lidskými právy a OSN, hraničícím s genocidou, si můžou Turecko s Izraelem podat ruce.

2 4
možnosti
VB

Něco informací o Izraeli. Doufám, že kdo může, tak mu pomůže.

Dobrovolnický program Sar-El pomoci izraelské armádě využívají lidé s celého světa a zpravidla se všichni rok co rok vrací. Umožňuje poznat zemi opravdu zevnitř a hlavně pomoci dobré věci.

https://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=533298

PS: Kdyby si Izraelci vzali v roce 1948 příklad z Čechů, kteří vyhnali Němce a čechyzovali jejich majetek, mohli mít klid.

0 0
možnosti
Foto

to je jako nábor nebo agitace ?8-o

0 0
možnosti
DP

Jedna technicka. Mozna to spousta lidi ani nezaznamenala. Ale IAF pred 10. lety vytrhla opet svetu trn z paty, kdyz vybombardovali Assadoj jeho jadernej reaktor o kterej se tam pokousel spolu se Severni Koreou. Pred nedavnem to odtajnili. Nikdo do toho nechtel jit, tak to opet vzali na sebe. Nebejt toho, tak jsme se mozna pred casem dozili i jinejch prekvapeni. Ono spis nez do Israele kopat, spis jim dekovat, ze maj na nejaky veci proste koule.

6 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma. :-)R^

1 0
možnosti
RK

Aha, takže v Gaze vlastně nikdo zavražděn nebyl. Neboli v Americe zase bijete černochy!;-D

1 5
možnosti
VS

Je vidět že jste nikdy v Izraeli nebyl a o jeho historii nevíte vůbec nic. Tak prosím nediskutujte o věci o které nic nevíte.

0 0
možnosti
Foto

J68i27ř45í 26L84i78b65e36r

2. 4. 2018 22:30

On ještě někdo bere Erdogana vážně? Nikoho neznám... Jinak samozřejmě karma R^

3 0
možnosti
JO

Bohužel ho musíme brát vážně, když má takovou armádu. Ale myslím, že Turecko potřebuje EU mnohem víc, než EU Turecko, tak nevím, proč mu všechno prochází.

3 0
možnosti
Foto

Už jenom tvrzení o tom, že má někdo nejmorálnější armádu na světě mi připadne nabubřelé. Státy mohou mít armádu efektivní, dobře vycvičenou, s moderními technologiemi, jež jsou schopny detekovat cíle a způsobit minimální množství civilních obětí. Ale to se dá tak v rámci hor v Afgánistánu, kde USA honily své oběti s pomocí přesně promyšleného programu v rámci vytipování potenciálních cílů, i tak udělali řadu omylů a postříleli řadu "kolaterálním škod". Morální nebyla ani destabilizace blízkého východu v rámci záminky hledání chemických zbraní v Iráku, ani fragmentace Sýrie, do níž se zapojily USA, arabské státy, Írán, Turecko a Rusko. V rámci veškerých ozbrojených konfliktů mezi obyvateli Palestiny bylo vždy zabito mnohem více obyvatel Palestiny nežli Izraelců, protože Izraelci měli efektivnější, skvěle vyzbrojenou armádu, do níž USA historicky narvali nejvíce peněz od druhé světové války. Mohli Palestinců postřílet ještě více, ale měli své moderní metody, aby jich postříleli tak akorát, aby to nevypadalo až zas tak moc blbě před celým světem. Nejvíce mě pobavilo, jak Obamova administrativa dala Izraeli obří prostředky na armádu a Netanyahu ho krátce na to neurvale seřval, když nevetoval jednu rezoluci OSN a ta s velkým údivem Izraele ke konci Obamova funkčního období prošla. Nyní s Trumpem USA vetovaly rezoluci OSN, se kterou souhlasily všechny členské státy o nestranném vyšetření celé situace nedávného zabití protestujících civilistů a tak situace patrně nebude nestranně prošetřena.

3 2
možnosti
  • Počet článků 4795
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 840x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal