Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

autorovi textu pravděpodobně uniklo, že už podle posezení v sále při inauguraci pan Soukup patří do stáda nejposlušnějších oveček pana prezidenta, takže je jasné, že když pan prezident něco říká či dělá, jeho ovečky po něm zbožně opakují i každé jeho mrknutí... a tak když pan prezident rád říká, že jen hlupák nemění názory, je logické, že se jeho ovečky budou vzájemně trumfovat, kdo udělá ještě větší názorový veletoč...

ale kdo ví... třeba se nedůvěrohodností Soukupa jednou začne zabývat soudkyně Barbara a rázně s ním zatočí, protože to je ta jediná spravedlivá - ne nějací blogeři tady

0 0
možnosti
ES

Ano pan Soukup není dokonalý moderátor,ale je to jeho televize kterou si koupil a proto bychom měli respektovat co si tam bude dělat a mluvit.Nikdo nikomu nemá právo kecat do toho co si člověk koupí za své peníze . Kupte si také televizi a nebo něco jiného a nikdo Vám nebude kecat do toho co s tím budete dělat.Jinak každá televize má ovládání,stačí přepnout a nekecat.

0 2
možnosti
JS

pan Soukup si od státu koupil licenci na televizní vysílání a musí se jí držet - není tedy jedno, co si tam vysílá a o tu licenci by taky klidně mohl přijít - on je problém v tom, že počet frekvencí, na kterých se dá vysílat, je omezený, a státu není úplně jedno, co se tam šíří

0 0
možnosti
Foto

J36i12ř35í 49L29i79b51e15r

13. 3. 2018 13:42

Otázka, zdali je pan Jaromír Soukup důvěryhodný, je již dávno vyřešena. Vám KARMA R^

6 0
možnosti
JV

TV Barrandov má velké štěstí, že na ČT 1 a ČT24 se už skoro nedá dívat, jsou takové jaksi podivně aktivistické; člověk následně zjistí, že existuje i něco jiného, sice ne v IA kvalitě, ale občas je šance vidět a slyšet zajímavé lidi, které veřejnoprávníci ani náhodou nepozvou (pokud ano, tak jenom za účelem dehonestace jejich díla nebo myšlenek). Včera byl hostem pana Soukupa pan režisér Zdeněk Troška a bylo to osvěžující; dříve jsem v té večerní době sledovala ČT24, ale zdejší mluvící hlavy a jejich hosté ..., opravdu, na to už nemám nervy. Rozmanitost názorů obohacuje ducha, nebo snad ne?

2 6
možnosti
MJ

Na TV Barandov rozmanitost názorů obohacuje nejen ducha.

2 0
možnosti
JS

J65o90s33e11f 84S40u25k

13. 3. 2018 11:11

No spíš se divím tomu, že se Jaromír tak neopatrně vyjádřil na adresu velkého Káji, když neomylný Miloš prezidentskou milost udělil..

4 0
možnosti
Foto

Úroveň televize se pozná také podle toho, že její ředitel dělá "moderátora" hned několika pořadům nevalné úrovně.

9 1
možnosti
MJ

Soukup je obyčejný tlachal ale s tím Kájínkem mu to dozajista poradil kámoš Zeman.

2 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma. :-)R^

6 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
6 2
možnosti
Foto

Laďko, já nechápu takovou tu tendenci Vaší myšlenkové grupy otaxovat každého názorového protivníka jako hlupáka.

Ať je pan Soukup jaký chce, ale má vydavatelství a televizi, což není málo. Mnoho těch, kteří se mají za "inteligentní a progresivní umělce" nedokázalo ani to.

4 3
možnosti
  • Počet článků 4794
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 840x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal