Diskuse

Nad Blavou sa blýska

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KD

Co kdyby jste všichni, moudří "pseudopolicisté a pseudopolitici " počkali na, alespoň první výsledky policejního vyšetřování. Když tak sleduji, nejenom zde, blogy nějakým způsobem interpretující co, kdo ,kdy, domnívám se, že policie Slovenska i Česka jsou zbytečné. Máme dostatek fundovaných lidí, zde i tam, vše vyřešit svými hloupými komentáři. Vražda je svinstvo, ať s politickým, či jiným pozadím. Tak nechte, prosím, řešení odborníkům !

5 0
možnosti
Foto

Vyšetrovanie zmení na tom niečo, že si premiér do úradu dotiahol mafiánsku šlapku?

2 1
možnosti
Foto

Moc doufám, že bratři Slováci spustí to, co tu mělo být dávno. Začne se totiž mluvit o morální odpovědnosti.

To slovo morálka, které u nás už ztratilo svůj význam, je nutné opět dát na přední místo.

Karma. R^

4 3
možnosti
KD

Nechte morálku, morálkou. Více zatím nikdo nic víc, než zejména, politici neví. Vše je a možná ještě dlouho bude, předmětem různých spekulací. Údajný motiv se nám zatím snaží vnutit "majstrým", ale pouze vrah, či vrazi ví vše. Dej pánbu, aby se co nejdříve podařilo klukům ze slovenské a třeba i naší kriminálky najít pachatele. Nehledejme za vším honem "mezinárodní spiknutí", nebo dokonce "globální oteplování". !!!

5 0
možnosti
MC

Co kdyby šel Kiska příkladem a odstoupil první? Aby se nakonec neukázalo že šlo o zhrzeného milence nebo milenku, ale na jednu stranu je dobře že politici dělají takový humbuk, oni si ani neuvědomují že na sebe dovedou nevědomky vykecat to co nechtěli aby o nich lidé věděli.;-D

2 3
možnosti
Foto

A proč by to měl dělat president? Ten řídí stát? To si pletete s Českou republikou, kde mám presidenta, který kecá do všeho, aniž by na to měl pouvoir. Pan Kiska se chová tak, jak mu velí Ústava.

6 2
možnosti
OF

Jo,jo Brandt... Kniefall von Warschau / před pomníkem ghetta/a jeho Ostpolitik,

̈pamatuji. Jinak ten Kaliňák to je dílo, viz dnešní článek na idnesu.

Karma...

1 1
možnosti
JR

J59a66n 14R40á89ž

5. 3. 2018 14:39

To má vždy odstoupit vláda, když matka, které nějak uniklo, že jí dcera víc dní nekontaktuje a než by se sama přesvědčila co se děje, pošle telefonem do domku dětí přímo mordpartu a pak vyzývá v TV ke svržení vlády?

V té dvojnásobné vraždě je víc otázek, než odpovědí, měly by se odmítnout všechny předčasné závěry a to zejména ty, které jsou politicky účelově zneužívané.

A názorům miliardáře, který přišel ke svému ohromnému majetku díky Mečiárovskému "zhasnutí světla", tedy obdobně, jako u nás Babiš, který nesnáší z osobních důvodů Fica a dnes si hraje na moralistu, bych nějak moc váhy nepřikládal.

Nechme se překvapit, kdo a co za vraždou těch mladých lidí skutečně stojí!

4 3
možnosti
Foto

To mala ísť ona 700 km, keď stačí zavolať policajtov? Mordpartu tam volala policajná hliadka.

3 0
možnosti
JP

Pane Stejskal, jen taková spekulace: Dvojnásobná vražda, jaký je motiv, komu to prospělo? Neztratilo se vůbec nic, tím myslím práce novináře uložená v počítači, nikdo nic nerozházel při případném hledání. Pokud je informace správná nic nebylo zcizeno. Tak teď babo raď. Jen muž a žena zastřelená, asi někým s kým popíjeli kávu.

2 0
možnosti
MB

Očekával jsem, že Fico obětuje Kaliňáka, (aby mu jinde napomohl) , vyřešeno. Nestalo se, tedy půjdou od válu oba. Hnutí SMER, nabralo korupční směr. Ta vražda je třešní na nechutném dortu. Samozřejmě - Teď učebnicová ukázka manipulací. Nemohu odstoupit - musím vyšetřit, nemohu odstoupit - musím dohlížet. Za vraždou totiž stojí ještě přeplněná skříň ! Skandály za epochu Ficovládnutí ! Skříň je třeba bránit ! Podobně, jako hnízdo čapí ! ... :-)

3 2
možnosti
KP

U nas se pokus o puc obesel nastesti bez mrtvych. I tak jsme byli svedky predem pripravenych cervenych karet made in ambasada USA a trasparentu v anglictine pro pripravene televizni staby.

Na Slovensku se do pokusu o puc zapojil i prezident. Transparenty v anglictine pripominaji scenar tuzemskeho pokusu o puc.

4 1
možnosti
Foto

Přece jen u nás není Burkina Faso ani ČSSR, normální člověk, když chce, tak si arch červeného papíru koupí v papírnictví. Kde žijete, že vám to přijde nepochopitelné?

2 0
možnosti
Foto

Kiska by měl odstoupit jako první. Tu vládu jmenoval.

3 4
možnosti

Kiska nemluvil jako prezident, ale jako pučista. Zneužil svoji funkci, pokud neodstoupí, diskvalifikuje se navždy. Nekomentuji co napsal kauzář LS, protože to není hodné jakéhokoli komentáře. Ale pozor - kde je nějaká fotka krásné Márie?

4 4
možnosti