Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proc prosim ten clanek zmizel z prvni stranky? On ten dotycny je nejaka hajena osobnost?

1 0
možnosti
Foto

K vašemu dotazu nabízím kopii korespondence s administrací blogu, kterou jsem po zveřejnění článku našel ve své poště. Závěr si udělejte sám:

Dobrý den, Váš článek https://lubomirstejskal.blog.idnes.cz/c/652241/hodnost-majorka-pry-neexistuje.html jsme byli nuceni přesunout do rubriky „Hyde park“, která se nezobrazuje na hlavní straně Blogu iDNES, protože Váš text porušil Kodex blogera: „Na titulní stranu nepatří také články týkající se provozu blogu; tyto články patří do rubriky Hyde park. Výjimku tvoří články, které mají širší přesah zajímavý i pro čtenáře-neblogery.“ Více viz Kodex blogera: http://info.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=30939 V zásadě jde o všechny články pojednávající o samotném blogu či blogování, články, v nichž se bloger představuje či loučí, různá sdělení redakci apod. Přesah zajímavý pro čtenáře vymezuje administrace blogu. Děkujeme za pochopení. Za administraci blogu Karel Boháček

0 0
možnosti

J48a86n 25B30u65r36d24a

4. 3. 2018 11:56

Vtipné je, že tabulku s hodnostmi - včetně jejich ženských verzí - v papírové verzi cpou na Univerzitě obrany na začátku studia i civilům. Ten argument zkušeností na vojně je pak takový ... legrační. Ženské verze hodností používá armáda, zná je zákon, dává to smysl i lidsky, protože je to uctivější, někomu to však, zdá se, málo.

1 0
možnosti
Foto

jak ho znám, tak to zase nějak vokecá.

Na to je borec.

3 0
možnosti

U pana Valicka uz ohromuje svymi vedomostmi, jiste prijde zahnat svoji nudu i sem. Bude veselo.

3 0
možnosti
  • Počet článků 4798
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 840x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal