Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Fakt policie tvrdí (tvrdila), že uvalila vazbu (i) na základě Kroupovy reportáže? Pokud by to byla pravda, nebyla by to oni trochu, ani trošičku vina Kroupova. Byla by to výhradně vina policie, resp. soudce.

1 0
možnosti

Já Kroupu moc neberu, ale ani Jourovou!!

0 0
možnosti

Souhlasím s autorem a s dovolením si dovoluji připojit úryvek z mého posledního včerejšího příspěvku na tzv. vedlejším proudu - blogu (z hl. jsem pro uveřejnění dvou fotek s popiskem z internetu a ne s jménem autora, které tam nebylo, vyřazen). Zde je část mého textu, který byl psán hlavně proti veletoči p. Udženije z ODS a následnému návratu k str. linii p. Fialou) Můj text: "A ještě něco: Fandil jsem kdysi Slonkové, Kubíkovi, Šídlovi (SEZNAM), Kroupovi (dnes Rozhlas), Wolnerovi (ČT), Steigerwaldovi, Buchertovi (dnes Reflex ), i dalším. Teď už ne. Video prvních dvou uvedených "Babišovo heslo Všeci kradnú prosáklo celým úřadem a ničí české firmy" na Seznamu jsem sice neviděl a ani vidět nechci, ale zřejmě to bude jen jakási antibabišovská slátanina, nebo ne? Za Kroupu a jeho pořad o Babišově Agrofertu, který se nelíbil šéfovi rozhlasu Zavoralovi a Kroupovi to vytknul, se postavily desítky rozhlasáků. Ale nebylo to tak nějak, že jim strčili listinu - Souhlasíš?" Tak to podepiš!? Nevím. Podporu ředitele Zavorala a jeho výtce odpovídá i souhlasný audit odborníků z Univerzity Karlovy, i vyjádření bývalého ředitele rozhlasu renomované osobnosti Medka i dalších odborníků. Tak co. Takže rozumně.

2 1
možnosti

Dost jste mne překvapil i když tak opatrně našlapujete. Po té vaší antizemanovské kampani ,jsem vás už odepsal...:-)

2 1
možnosti

:-)......Pane autore, s rozborem samozřejmě souhlas! Já to vidím tak. Kroupa je tak nažhaven proti Babišovi, že jak se začne probírat, tak vidí červeně.

Myslím, že šlo o dotace na pole, která nepatřila Babišovi, měl je v pronájmu. Pokud někdo hospodaří na pronajatých polích,samozřejmě platí nájem majiteli a také bere dotace! Tak to prostě funguje. Myslím, že se neměl ředitel rozhlasu a pan Pokorný za co omlouvat. Byla to podle mně od Janka Kroupy zkreslená informace a měl by si posypat hlavu popelem ! R^R^R^

2 3
možnosti

Žurnalisté mají u nás svobodu na vyjádření svých názorů a je na nich jak ji využívají. Je ovšem známo, že také většina zastupuje zájmy svých zaměstnavatelů. Samozřejmě jsou příznivci levicového nebo pravicového smýšlení a je na nich, jak pravdivě dovedou své poznatky předat občanům.

0 0
možnosti

Nikdo není neomylný - Pouze Bůh a ten sedí na Hradě. Je stejně zajímavá doba, již máme plno jevů a mučedníků ! Vznikla slušná hradní Mafie, viz šetření PČR Lánské obory, Další stavbí hnízda, již dříve levicová reviolucionář padl ve vestibulu švýcarské banky a nyní zesnul boxer za pravdu , novinář Slezák ... Snad mu bude přispěno z fondu Přátel, tajemníkem OV KSČ soudruhem Velebou, má v pytlíku 34 milionů Kč . Čest jejich památce ... Taky trochu jíný - Zajímavý pohled ... :-)

0 3
možnosti
Foto

Karma. Řeknu to kulantně. Vždy, když vidím či slyším Janka Kroupu, tak se mi otvírá kudla v kapse. Nerad bych se mýlil, ale vidím v tom nezřízený aktivismus smíšený s manipulací publikem.

6 0
možnosti

Díky za info,už se v tom orientuji lépe...karmaR^

3 0
možnosti
  • Počet článků 4794
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 840x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal