Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Od člověka Vaší nesporné inteligence a přehledu bych čekal, že budete vědět, že Zemanovy excesy jsou sice ošklivé a neomluvitelné, ale že v politice se hraje na jiné karty. Známe spoustu slušných politiků, kteří byli totálně neschopní, jakož i spoustu stejně slušných politiků, kteří byli naopak velice schopní. Ale stejně tak schopní i neschopní politikové byli mezi hulváty.

Zemanovy excesy jsou pro mne nepříjemnou, ale nepodstatnou věcí. Volil jsem jeho, protože v tom důležitém překonával Drahoše o půl metru. A to ten příměr vztahuji ke skoku do výšky, kde půl metru je velký rozdíl, a nikoli k běhu na deset kilometrů, kde to sice také znamená vítězství nad soupeřem, ale vítězství velice těsné.

Jak jsem již napsal na začátku:

Od člověka Vaší nesporné inteligence a přehledu bych čekal, že tohle budete chápat.

1 3
možnosti
OF

Ten Slezák musel mít těžké dětství.Tipl bych to na dvojky z chování.Ale ten hák měl dobrý.Další, novinář Rokytka je bohužel zralý na psychiatrické vyšetření. Stejně jako člověk, který řídí auto pod vlivem alkoholu.Tak těžce se opít na významné společenské události, znamená většinou závažnější závislost na alkoholu.

P.S . Nakupujte u odborníků;-D

2 0
možnosti
Foto

Trochu jsem v mládí boxoval, ale nevim, jestli oba mluvíme o stejném televizním úderu. Já viděl direkt na bradu.

0 2
možnosti
PK

Novinář,který píše objektivně se zdá v Čechách neexistuje, bohužel. velmi často tam jsou vsunuty jeho subjektivní pocity, které jsou ovšem vydávány za ověřené zprávy a zdroj nesmí být vyzrazen. Jsou následně novináři,kteří jsou čitelní, protože mají nastaveného jasného nepřítele, od nich se moc aktuálního většinou nedovíte. No a ten vztah MZ a novinářů,,,datuje se od pronásledování jeho nemocné matky novináři.

2 0
možnosti
PV

Ja bych rekl, ze je to spis otazka vztahovacnosti. Nakonec jsem volil JD, ale stejne bych z mnoha jeho priznivci na pivo nesel, protoze jejich vystupovani zde v diskuzich se mi hnusi. Kdyby nekdo rekl, ze volici JD jsou ... (ja nevim co), tak by se me to nedotklo, protoze o mnohych by mel pravdu. Dokonce i kdyby rekl ze VSICHNI, jen bych si myslel neco nepekneho o nem.

2 0
možnosti
Foto

Je otázkou, zda se do těch svých kolegů v Lidových novinách pustili ostatní novináři a vynadali jim, nebo zda drželi s nimi basu. A také třeba, zda ten týden nebyl myšlen až týden po důvěře atd.

Ale za prvé, je otázkou, zda celé vypravování nemůže být toliko pohádkou, za druhé při pozorování aktivity současné vlády lze říci, že Zemanova vláda opravdu nedělala nic.

Jinak, řečeno, na hodnocení onoho Zemanova výroku bych si počkal, až někdo přesně zmapuje tehdejší situaci.

0 1
možnosti
RC

Vzhledem k chatrajici Zemanove pameti a tendencim prekrucovat fakta to mohlo byt vselijak.

1 0
možnosti
Foto

Každý asi nemá tolik času (a ani zájem) ty "novinářské hrátky" sledovat. Není to ano i podstatné pro život jednotlivce... Paní Witowská si počínala opravdu při moderování šikovně, profesionálně. To ji ctí - ale je to nakonec její práce. Krásný den. :-/Rv

2 2
možnosti
  • Počet článků 4811
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 837x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal