Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Připomenu letitý vtip:

Proč jsme museli volit nového presidenta?

Protože ten starý už nestál za nic. ;-D

2 1
možnosti
Foto

Nelze ale nepřipomenout pozadí sestavení 25 soc. dem. poslanců, kteří nehlasovali pro Zemana. Neměl bych nic proti, kdyby ti poslanci během referenda agitovali proti jeho kandidatuře, ale tak jak to provedli, tak to bylo bodnutí nožem do srdce zezadu všem těm, kdo pro něj hlasovali. . Zeman svou kandidaturu podmínil konáním referenda, kterého se mohli účastnit všichni občané, tedy nejenom socdem. Vyhrál a stal se oficiálním kandidátem ČSSD, kterého parlamentu doporučoval - velmi vlažně - Špidla.

Základním předpokladem fungování politiky jako praxe je loajalita. Když jsem proti něčemu, tak musím veřejně proti tomu vystoupit. A získat pro svou pozici ostatní

3 0
možnosti
Foto

Největší chyba oponentů Zemana je ta, že neustále opakují důvody, proč neměl být zvolen prezidentem Zeman. Až nastane doba, kdy se mezi těmito lidmi vyskytne člověk, který zkrotí své emoce a začne se zabývat otázkou, proč ve volbách nevyhrál konkrétně Drahoš, pak budou mít daleko větší šanci prosadit svého kandidáta.

4 1
možnosti
Foto

Opakovat důvody, proč neměl být zvolen MZ, je logické. Až se Vám rozsype auťák, tak si asi nebudete opakovat důvody, proč si ho nechat (i když do příští TK snad ještě vydrží), ale půjdete pro nový. I když nevíte, jak se v něm bude jezdit.

2 1
možnosti
Foto

Miloš Zeman má mnoho povahových rysů shodných s Donaldem Trumpem. Oba se do svých kampaní tak zakousli, že nakonec zvítězili.

A u Miloše Zemana nemyslím tu loňskou prezidentskou nekampaň a letošní kampaň k prezidentským volbám.

Ale volební kampaň v roce 1996, kdy jako buldok zakousnutý do soupeře objížděl vesnice a města v autobuse Zemák. A velmi podobně se předloni choval Dolald Trump, který "ukradl" Hillary Clinton "její" státy a zvítězil.

3 1
možnosti
Foto

A rozhovor s Petrem . Pitthardem jsem z také sledovala. Hovořil rozumně, ale neopomněl přiznat i chyby polistopadových vlád, chyb minulosti. minulosti. :-)R^

1 0
možnosti
Foto

Pitthart, člověk z prominentní komunistické rodiny není žádným bojovníkem, nemá žádný tah na branku a ostatním to závidí.

4 5
možnosti
Foto

Vidím, že se všichni z toho volebního šoku potřebují vymluvit... Včerejší UK jsem sledovala a s povděkem kvitovala, že do nich konečně pozvali jednoho z mála komentátorů, kterých si pro jeho znalosti a moudrost vážím, Petra Nováčka. Jen je mi divné, že se již tak dlouho v médiích, v televizních ( v ČTv), ani v těch rozhlasových (v Radiožurnálu, nevyskytoval. Byl nemocen, anebo byl pro své názory záměrně "odsunut"? Ze by se i v České televizi blýskalo na lepší časy? Už i ten Takáč se poněkud mění. ;-) A na webech už zase "běží" Petice občanů za odstranění koncesionářských poplatků. (Prý z důvodu nevyváženosti zpráv a pořadů veřejnoprávní televize). :-/R^

0 0
možnosti

Myslím, MZ už nemá tolik sil, aby je plýtval na pomsty...i když třeba někoho pověří, aby to za něj konal...

1 2
možnosti
Foto

Ježíši Maria Panno. Odříkám pět Otčenášů, že jsem vzal jméno Boží nadarmo.

Naďo, podle mě Zeman pomstou nežije. Zeman žije svým egem, svou kariérou, svým sebeprosazením.

No a nyní se prosadil tak, že mu to už nikdo nikdy nemůže vzít. Že, i kdyby zítra zemřel, stejně bude ve svých očích vítězem, který už nemůže zaznamenat žádnou porážku.

To, jak velmi nehezky s ním jeho spolustraníci v roce 2003 zametli, samozřejmě nezapomněl. A některým z nich to také dal velmi hezky "sežrat". Hlavně tedy Sobotkovi.

Ale nebyla to jen pomsta, co ho hnalo. Byl to jeho cit pro politiku, který mu říkal, že to Sobotka prostě "hnojí" a nemýlil se. Sobotka pozici ČSSD nebývalým způsobem "pohnojil".

Ale, myslím, že ČSSD je stále jeho krevní skupina a to, co mnozí v roce 2013 vykládali jako zradu a úklad (Lánská schůzka) byla snaha této straně pomoci a ne se jí mstít.

Zeman už nemá, komu by se mstil. Jiří Drahoš je pro něj vzduch. A pokud někdy někoho jizlivě zmíní, tak proto, aby ho zesměšnil, aby si z něj udělal legraci.

Na jednu stranu to sice není moc hezké, ale na druhou stranu to velmi dobře funguje.

5 1
možnosti
  • Počet článků 4795
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 840x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal