Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^díky volbám jsme lépe poznali jaký národ jsme a čeho jsou lidé schopní;-(

8 1
možnosti

Docela tristní zkušenostRv

3 0
možnosti

Je to samozřejmě pitomost se takhle zdělat na (skoro) veřejné akci, mám jen tři poznámky: 1.Tenhle droboulinký incident hbitě využila Zemanovi nenakloněná média k tomu, aby jeho nafouknutím a neustálým opakováním "mazala" výsledek voleb, přesně jako to bylo s incidentíčkem kolem přítomnosti Schapira na Hradě, média po celém světě tohle dělají běžně, takže cui bono? 2. Přičemž Zemana se věc v nejmenším netýkala - cui bono? 3.Proč vlastně v době, kdy byl prezident se svými lidmi dávno pryč, se na místě tak "příhodně" vyskytlo tolik novinářů připravených k akci? Cui bono? A ještě čtvrtá poznámka: ti novináři hnusně provokovali, to snad uznáte i vy, jatý žalem, že ten neschopa nevyhrál. Připomnělo mi to loňský Hamburk, ty dobře organizované bojůvky anarchistů útočících na pořádkové síly - kraválisti vždycky udeřili, a vzápětí vytrčili ruku s kamerou či jiným nahrávacím zařízením proti policistovi. Prostě, opovrženíhodné. No, ale rozmazávejte si tuhle nedůležitou lapálii jak chcete, asi se z toho potřebujete vypsat.

7 6
možnosti

To jsou teda výplody, že vy jste ve stavu soudruha Rokytky?:-) Možná vám uteklo, že se Karel Slezák , to je ten hlavní bijec, reportérovi veřejně omluvil....

3 2
možnosti

Že až takhle byste byl zoufalý?

3 2
možnosti

Někdy mi připadá, že se mi tohle všechno jenom zdá, odporné...

5 0
možnosti
  • Počet článků 4808
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal