Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J94a33n 94H78u82r73y59c39h

30. 1. 2018 13:04

Slušnému chování se není možné naučit. Hradní pán slovo slušnost nezná. Je mu nejbližší společnost hodně nízké cenové skupiny.

5 0
možnosti
TK

Když jste si kdysi vybíral partnerku pro život, měl jste možná jako většina z nás, volbu mezi slušnou a hodnou holkou, a nebo holkou dejme tomu "odvázanější". Obojí má svoje výhody a nevýhody. Mimo jiné, pokud skončíte s tou "odvázanější", budete nucen jí v životě tolerovat mnohem víc, než byste byl schopen kdykoli odpustit té puntičce. No a MZ je to podobné. Kdyby takto hovořil s novináři pan Drahoš, bude to zcela nepřípustný úlet. U Miloše si toho většina z nás ani nevšimne. :-)

0 2
možnosti
Foto

P45a33v72e42l 91V41á80v17r94a

30. 1. 2018 12:43

já si tedy všiml. a musím říct, že mi pan Zeman pomohl zjistit, kolik sprostých slov znám. Nejsem na to hrdý, ale probudil ve mě temnou stranu síly;-)

1 0
možnosti
OS

Starého psa novým kouskům nenaučíš, staré rčení, a kdo očekával a věřil slovům pana prezidenta, že bude mírnější, upřímnější a tolerantnější určitě dostal pravdivou odpověď.

0 0
možnosti
MB

Urážka?

Urážka by to byla, kdyby pan Keblúšek byl skutečně nějak postižený..

Ale jeho hlas je normální (což se ukázalo, když si vzal mikrofon)... a tedy byl jen upozorněn, že jeho překřikování hlušícího sálu bez mikrofonu zbytečným ječením není v dané akustice rozumět..

Nevidím v tom urážku, ..jen tradiční (řekl bych až povinný) zemanovský bonmot..

Některé jeho bonmoty jsou horší (jedovatější, zlejší) jiné přátelštější ..a tenhle je někde uprostřed. To, jak byl kultivovaný je věc subjektivního názoru. Podle mě byl v normě ...a myslím, že ani pan Keblúšek se při opakování otázky do mikrofonu necítil nikterak dotčený a vykolejený.

Nicméně, svých bonmotů se Zeman ale nikdy nevzdá, je to jeho poznávací znamení a díky nim je výrazný.

1 9
možnosti
KT

Víte vůbec co je to mutant? Je to organismus odlišující se od ostatní populace genetickými změnami. V podstatě zrůda i v češtině, nejen v angličtině, jak píše autor.

Zeman zřejmě myslel mutujícího, ale hodinky nebo holinky... všechno jedno. A jeho obdivovatelé se smějí každé blbosti.

3 0
možnosti
ZS

Máte naprostou pravdu. Slušný člověk požádá o ticho a zopakování otázky, Zeman k tomu připojí ještě naprosto zbytečnou poznámku o mutantovi.

19 0
možnosti

"Já bych poprosil, aby váš hlas byl poněkud hlubší. " Mně to ovšem přišlo spíš jako výzva technikovi-zvukaři, fakt bych to nedramatizoval

0 3
možnosti
Foto

Ale, vždyť tato parta se chytá čehokoli. Naprosto čehokoli, co by možná mohlo být proti prezidentu Zemanovi použito, i když to zhusta jsou jen nesmysly nebo výmysly.

1 13
možnosti
Foto

no, a právě ten vyšší hlas připomíná mutanta, jak správně Miloš Zeman podoktknul. za pravdu se nelze urážet, to je pokrytectví

2 11
možnosti
RC

kdyz ja napisu, koho mi pripominate, tak mne smaznou, i kdyz je to pravda

12 0
možnosti
MP

Hlas pana prezidenta by šlo taky k lecčemus přirovnat.... Oceňuji pana Keblúška, že zachoval profesionalitu.

13 0
možnosti
KT

Prezidentův projev připomíná robota. Mutant naopak nemá nijak specifikovaný hlasový projev, protože mutace se může týkat kterékoliv části těla.

0 0
možnosti
JP

Díval jsem se v přímém přenosu, a protože nejsem prezident, tak si dovolím říct, že pan Keblúšek, bohužel skřehotal tak, že mu nebylo rozumět. Takže jste autore jen našel další zbytečný klacek.

7 18
možnosti
RC

hodnotite uplne nesmyslne. Smysl by to melo, kdybyste tam byl. Mikrofony zkresluji.

2 0
možnosti
Foto

Pokud někdo čekal, že se Zeman po znovuzvolení bude chovat lépe a umírněněji, byl to nejspíš člověk dost naivní.

Já naopak čekám, že bude ještě horší!!

30 0
možnosti
JS

Pane Machaček, začínáte být poněkud trapný. Nestárne jenom Zeman, ale i Vy a především Vaše zkostnatělé názory.

0 10
možnosti
  • Počet článků 4799
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 839x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal