Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Přesněte tak, myslet si můžete co chcete. A zrovna tak si mohou myslet co chtějí i jiní lidé, třeba v Ruské Federaci, a napsat o tom článek.

0 0
možnosti
AR

Ten článek nebyla náhoda a onen autor rozhodně nebyl idiot či nějaký hňup. Počkejme dva tři dny a budeme chytřejší. Jde asi o nějaký úskok ve prospěch Zemana 8-o

4 0
možnosti
Foto

Asi máte pravdu. Ten blog přitáhl pozornost českých médií, která tak musela přestat mlčet o Zemanově návštěvě Ruska. Sadím se, že nebýt onoho blogu, ani bychom se nedozvěděli, že tam vůbec jel.

1 0
možnosti
NM

...[>-]..víte? já si počkám na prezidentův komentář a to přímo od něj v pořadu "týden s prezidentem a to bez naivních a zaujatých komentářů..R^V!!

1 1
možnosti
Foto

Je úsměvné jak tomu lháři ještě někdo vůbec může věřit.

6 0
možnosti
Foto

Je to nějaké divné. V tom novém článku je výslovně opěvován Miloš Zeman. Stále víc si myslím, že to celé bylo přesně dopředu naplánováno aby se domů vrátil jako neochvějný ochránce českých zájmů, který dokázal postavit do latě i ruské pohlaváry.

14 2
možnosti
Foto

Šlo zcela nepochybně o provokaci, a to až ,,správně načasovanou". Kým a proč a kdo zatím stál, je otázkou. Leckde, a nejen v Rusku mohou být jednání nejen prezidenta, ale i podnikatelských kruhů od nás, velice nežádoucí. Nikoli kvůli sankcím, ale i z důvodů konkurenčních. Mohlo jít i o snahu znemožnit některá jednání o možných kontraktech i jejich prodloužení. Je otázkou, kdo by na tom, pokud by se ,,zadařilo" tato jednání znemožnit, opravdu vydělal.;-)

4 0
možnosti
Foto

O93t68t36o 48Č87e45r89n66ý

23. 11. 2017 10:45

No, autor je znám s více spekulativními články, nejenom s tímto.

0 0
možnosti
Foto

Ano, stažení článku dosvědčuje, že v Rusku neexistuje svoboda slova ani po projevu. I když všichni musejí znát úsloví o tom, že jednou vyřčené slovo nelze vzít zpět.

0 0
možnosti
Foto

I v Rusku existuje opozice, a tak i ta se může projevit různě. A leccos lecjak prezentovat, aby se i prosadila. Tedˇ tedy může prezentovat i to, co Vy uvádíte;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 4798
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 840x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal