Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Lidl je firma, která pro peníze zavraždí i svoji babičku. Chci říci, udělá cokoliv. Když stavěla svoje nákupní střediska, zdtatily se stoleté stromy, které vůbec nevadily, ale oni mají asi i okolí standardizované. A lítalo by jim listí do okapů... Jedině jim psát a nenakupovat tam, nic jiného na ně neplatí.

2 0
možnosti
Foto

Jsem stejného názoru jak stran Lidlu, tak i principu pokání a odpuštění. Karma pane Stejskale.

2 0
možnosti

Nájdite si reakcie gréckej komunity v ČR.

"Vedoucí výpravy".;-)

1 0
možnosti
Foto

Souhlasím s tím, že Lidl nenapsal omluvu, ale výmluvu. Prý design obalů jejich výrobků připravuje mezinárodní tým pro vícero evropských zemí. Zřejmě je v tom mezinárodním týmu i nějaký zbožný muslim, co umazává křížky z kostelů. :-P

12 0
možnosti

Včera cca v 18 jsem jim napsal:

Dobrý den,

zjistil jsem, že upravujete obrázky Řeckých kostelů - odmazáváte z nich kříže. Pokud chcete zachovávat náboženskou neutralitu, pak prostě nemůžete dávat na obrázky církevní stavby. Takto falšujete skutečnost a historii. Něco takového tu bylo například v nacistickém Německu, ale i v komunistickém Československu. Na takové falšování jsem velmi háklivý, protože indikuje nástup totality.

Doufám, že závadné obrázky urychleně stáhnete z prodeje a veřejně se za takové pochybení omluvíte.

Dnes mi odepsali:

Naším cílem rozhodně nebylo kohokoliv urazit a velmi se omlouváme, pokud k tomu došlo. V tomto případě se jednalo o výrobky prodávané na mnoha evropských trzích současně v rámci tematické akce Řecký týden. Design obalů proto nebyl navržen v České republice, ale byl vytvořen mezinárodním týmem. Do budoucna aktuální zkušenost při tvorbě dalších návrhů obalů budeme brát v potaz.

--------

Takže má smysl se ozvat a nečekat, že to (možná) udělá někdo jiný.

2 0
možnosti
Foto

Gratuluji Mirkovi Dušínovi. To co udělal Lídl bylo nesportovní a nečestné. Je správné, že jste protestoval. ;-D

0 1
možnosti

Urazil Vás Lidl, nebo jste se urazil sám? Nejste chlape už trochu starý na to, aby Vás takové malichernosti urážely? Neměl byste už ve svém věku dosáhnout jakési moudrosti a povznesenosti nad "malé věci" a neurážet se nad každou blbostí jako nějaká přitroublá puberťačka? Vždyť se nejednalo o žádnou dehonestaci ani úmysl o nějakou potupu, to je snad jasné.

Hergot ženské a rasy tady může každá reklama urážet jak chce, klidně dělat bilboardy s nožem v ženském rozkroku, vyšpulenýma prcinama nebo černoškou a černým pivem a ještě je člověk za prudérního feministu, když se proti tomu ohradí. Ale jak zmizí kříž ze střechy, tak se svolávají bojkoty. No jo, málo platné, na mravnost si my nikdy sáhnout nedáme...

4 25
možnosti

Je to ale sranda jak tato "pobožná, křesťanská zem", co za komunistů bořila kostely a buzerovala věřící se hlásí ke křížkům.

2 8
možnosti

Právě proto, právě proto... aby se to už neopakovalo, další totalita, tentokrát muslimská? To není o víře, ale o lhaní a falšování minulosti.

4 0
možnosti

To není o náboženství - to už je o posunování hranic komerčního zájmu , etiky a rozumu . Nemusí se to líbit, nicméně - Existuje historický, daný val Evropské civilizace a tradic. Vymazávání křížů = je vymazávání Evropy. Např. bojovníci u Vídně proti Turkům 1683 se mydlili zcela zbytečně ! Měli se posadit na paloučku, černoch z plakátu by jim všem přinesl jogurt a problémy , by byly vyřešeny ! ... :-)

14 0
možnosti

Omluva Lidlu není omluvou, ale výmluvou. Osobně mohu učinit jediné, nechodit do Lidlu nakupovat.

24 0
možnosti
Foto

Kdyby Zache řekl "Sorry jako...", to by pak mělo jinou váhu. :-)

O kousek níž píše kolega bloger o výstřelku se slovenským státním znakem, to už je opravdu na léčení.

3 0
možnosti

nebyla to další mystifikace od pana Dvořáka?

0 0
možnosti
  • Počet článků 4799
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 839x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal