Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^je to všechno opravdu hrozné, ale tam nešlo jen o ty bezpečnostní rámy, tam šlo o to, že muži do padesáti měli zákaz vstoupt úplně a osm bran z desíti bylo zavřeno takže srovnání s letištními kontrolami pokulhává

když jsem tam před časem byla tak nás na Chrámovounhoru ani nepustili z bezpečnostních důvodů, stejně jako jsme nejeli do Betléma, přestože to bylo v programu-měla jsem zlost-člověk tam jede takovou dálku a nejspíš jednou za život-ale co se dalo dělat- a jak ukazuje případ té naší spolukrajanky v Egyptě, za chvíli aby se člověk bál někam jet8-o

0 0
možnosti
Foto

V dnešní době každý kdo jede do těchto zemí, ví do čeho jde. Pokud je ochoten nést takové riziko, je to jeho problém.

A aby těch mínusů bylo ještě víc: být pojšťovnami, zavedl bych tarify jako při vysoce rizikových cestách a povoláních. Pokud bych vůbec byl ochoten tyto cesty pojistit.

1 0
možnosti
Foto

I97v59a36n 24M28a83r33e92k

27. 7. 2017 16:04

P.Stejskale velká karma.R^ Považuji to za prohru Izraelců,ale i za naši , bohužel . ;-(

2 1
možnosti

Politici si asi začínají uvědomovat, že židů v Evropě nepřibude, zatímco muslimové se tu tlačí horem dolem. Jestli chtějí zůstat u lizu, musí jím lézt do zadku a v Izraeli je to ani nezabolí. :-/

0 0
možnosti
Foto

Češka pravděpodobně zemřela na snahu incident ututlat jak ze strany Egypta, hlavně však ze strany cestovní kanceláře, která zájezd pořádala. 6 ran nožem, psychické trauma a pacientka se nechá vystonat na pokoji, podobně, jako kdyby ji kousnul komár.

2 0
možnosti

A rodina dostane držhubné ve formě all inclusive na útraty egyptské vlády.

0 0
možnosti

Zasloužená karma. :-)R^

3 0
možnosti

Jako izr.volič si toto rozhodnutí budu pamatovat pro příští volby v r.2019. Také podle průzkumu společnosti je drtivá většina Izraelců proti.

77% veřejnosti to bere jako slabost Bibiho, 17% souhlasí s odstraněním a 6% nemá na to názor podle Channel 2.

11 0
možnosti
Foto

Pokud by vás zajímalo, jak s hranicemi a bezpečností zacházejí severní Italové, tak zde: http://kulhava.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=594976

a můj postoj k hranicím a Řádu je zde:

http://kulhava.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=595771

Děkuji za informace v tomto Vašem článku, jsou mi další střípkem do mozaiky i pro další jednání s různými institucemi.

1 0
možnosti
Foto

R^ Je to stále o hranicích: Láska jsou zároveň hranice. Sentimentálnost, vnitřní slabost a vlastně absence nejhlubší lásky a vědomí Řádu a Celku vytváří bezhraničnost. A toho jsme svědky po celém světě. Možná posledním ostrůvkem zůstává Čína, která se zuby nehty drží režimu (naprosto ji chápu, i když nesouzním), ale i tam si kladu otázku, jak to s postupujícím konzumem a rozkladem bude vypadat za 20 let.

0 0
možnosti
Foto

Vždy mi vrtalo hlavou, proč někteří blogeři neotvírají diskuzi pod svými články, zato diskuzí jinde se čile zúčastní. Bojí se názorového střetu ? Bojí se kritiky ? Bojí se, že svůj názor neobhájí ? Nezajímá je názor druhých ?

1 0
možnosti
  • Počet článků 4794
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 840x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal