Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nejsem původní - už to řekl kdosi v TV diskuzi. Proboha - proč tam jezdit ? V hotelovém komplexu obklopeném vysokánským plotem - ráno snídaně a pak se opékat celý den na pláži ? Teď ještě se strachem , zda nepřipluje ( nepodhrabe se , neskočí padákem) nějaký šílenec s nožem či kalašnikovem ?

Autor blogu je milovník potápění - no budiž , ať si jede , ví do čeho jde , zdá zemi a pro svůj koníček riskuje. Leč - po "arabském jaru" je určitě lepší Bulharsko či Lipno.:-(

0 0
možnosti

Mluvte za sebe, nemotorný pisálku. Já žiju na Zemi, úžasné planetě, a jestli vy na nějaké "šílené", pak budete nejspíš emzák. Ukázal jste nám, jak to tam v Hurghadě znáte, o což vám asi šlo, zase píšete dřív, než se něco opravdu dozvíte - no, a pak tedy jako obvykle budete zaplevelovat web "aktualizacemi" a dalšími "slovy" a poučovat, jak se věci správně mají. Ale vše je pro něco dobré, že: vy jste alespoň našel dalších pár emzáků, kteří si si z toho děsu, co se odehrál v Hurghadě, vzali jako jediné, že by vyhnali politiky ze sídel s ochrankou.

0 3
možnosti

Ale Ivánku,ať ti nepraskne cévka. Nikdo tě nenutí číst články emzáků,ani si brát do své nevymáchané huby diskutéry- emzáky. Ty si určitě už vymyslel nějaké řešení,jak ochránit turisty na té úžasné planetě,kde žiješ.

3 0
možnosti
Foto

Ono to je, Lubomíre, tak, že proti atentátníkovi ochotnému zemřít nemá nikdo moc velkou šanci.

To věděl už Gavrilo Princip a mnozí před ním i po něm. Prostě, 100% efektivní ochrana neexistuje.

1 0
možnosti

Vlády Evropských států , Německa, Francie, A JIM PODOBNÝCH / TU ČESKOU NEVYJÍMAJE / a PŘEDEVŠÍM BRUSELU - MUSÍ ZMIZET !

JINAK SE EVROPA POTOPÍ DO PRAVĚKU .

1 1
možnosti

V prvé řadě to chce vyhnat politiky ze svých sídel s ochrankou,aby si to riziko také zkusili.

9 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS