Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VP

Kdyby ten festival byl každé dva roky vůbec nic by se nestalo,jsou kvalitnější festivaly a není kolem toho tolik humbuku. Nechápu proč zrovna prezident by se zrovna tohoto festivalu musel účastnit,vzhledem ke kvalitě nových filmů místní produkce se ani není čím chlubit.

7 4
možnosti
MV

A nemá snad Zeman pravdu, že je to akce hlavně pro snoby? Vždyť tam dávají filmy, na které normálně do kina nikdo nechodí. Odrostlé děti na festival chodí, protože je baví hrát si na velké intelektuály a nebo si chtějí vyfotit hollywoodskou celebritku.

12 13
možnosti
FS

A víte,pane Stejskale,kolik stojí daňové poplatníky ten karlovarský cirkus? Kolik je tam přičmrdávačů a kdo z toho cirkusu nejvíce profituje?

8 11
možnosti
Foto

Tak schválně, kolik?

4 3
možnosti
MS

Zaplať příroda, že tam Zeman nebyl a nebude. Ten jeho arogantní obličej by mi jen otrávil zprávy z festivalu. Já už toho chlapa tak nesnáším, že se na něj už nemůžu ani podívat. ;-€

9 8
možnosti
Foto

To je ovšem tvůj problém. Černý bookmaker je dozajista solidní osobnost.

5 4
možnosti
Foto

Karma, pane Stejskale, nicméně, musíte si uvědomit, že festival je kulturní událost. A co by tam tak asi nekulturní člověk dělal, když b:-)echerovka je i v Praze?

7 8
možnosti
Foto

To je, paní Jandová, jako v tom vtipu, zda maso bude v Moskvě, v Leningradu, v Omsku, atd. Ano, výstava je putovní.

Nicméně Zeman a Becherovka jsou disjunktní množiny. Ono se jí také nedá moc vypít. Bolí z ní hlava.

4 1
možnosti
Foto

Soudím, že karlovarský festival o nic nepřijde.

4 5
možnosti
Foto

Já si myslím, že to snobárna je a vždycky byla. Slyšel jsem, že Věra Křesadlová, myslím, že druhá manželka Miloše Formana, tu hollywoodskou snobárnu nemohla snést a raději se vrátila do poklidné socialistické vlasti.

Prostě, ten festival není pro každého a pevně věřím, že kdyby se pan prezident překonal a na festival přijel, stejně by si autor něco našel.

Tak už to u kritiků, a nejen MZ, bývá. Že jim není nic po chuti.

9 3
možnosti
Foto

když si vybavím inteligentní výroky pana prezidenty jako ku...da sem ku...da tam nebo bonmot před Putinem, že novináři by se měl likvidovat tak je vlastně dobře, že tam není-o jednu mezinárodní ostudu méně

ale je překvapující že odolal nutkání být přímo u zdroje jeho oblíbeného bylinného likéru;-D

5 10
možnosti
Foto

Ale, pokud řeknete B, měla byste předtím říci i A. Protože onen výrok o "k....." nebyl samoúčelný, nespadl z čistého nebe.

Byla to prostě reakce na nekritický obdiv k, protože protiputinovským, Pussy Riot. A ten překlad byl v této souvislosti zcela přesný.

A slyšela jste ten výrok o "likvidaci novinářů" a víte, v jak souvislosti byl pronesen nebo pracujete pouze s předchroustanou informací?

P.S. Zeman už dávno Becherovku nepije a otázkou je, zda ji někdy vůbec pil.

6 4
možnosti
TG

;-)Dnešní kulturní fronta je z velké části hlásnou troubou neomarxismu. Nepřítomnost pana prezidenta v KV proto oceňuji.

P.S. Předpokládám, že byste i v opačném případě, tedy při jeho přítomnosti na festivalu, dokázal napsat protizemanovský text....:-)

11 3
možnosti
  • Počet článků 4812
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 837x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal