Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Horáček vyloženě trapný. V jistých situacích si hrát na dobroděje zavání povyšováním se nad soupeře. Divím se, že mu někdo z jeho týmu takový hloupý nápad zavčas nerozmluvil.

10 1
možnosti
MD

Po prochazce po bulvaru Horacek zavesil svuj nevolitelny frak do skrine, pred kterou ted stoji v protizemanovskych spodarech. Nezavidenihodny to stav.

5 0
možnosti
SB

Až dosud jsem se domníval, že kdyby druhé kolo bylo (nedej Bože) mezi panem Horáčkem a panem Drahošem, nešel bych k volbám.

Ale nyní mám tendenci k nim přeci jenom jít a dát přednost panu Drahošovi před panem Horáčkem. V této záležitosti se zachoval jako skutečný chlap: "Pomoc nepotřebuji, jsem dospělý, chci být prezidentem, musím si to vyřešit sám."

Pan Drahoš se zachoval naprosto správně a nad panem Horáčkem vyhrál o tři parníky.

4 1
možnosti
AT

Chápu jak počin Horáčka tak i reakci Drahoše, ani jeden z nich se za to nemusí stydět.

Doporučuji ovšem vaší pozornosti reakci Hilšera, který se k tomu naopak postavil vstřícně

0 0
možnosti
JH

Pane Stejskale, jako novinář si musíte dát sakra pozor na chyby, v první řadě mám na mysli pravopisné (týmy měly). Taky jste si mohl odpustit frázi "zemanovské podrazy", když kritizujete podrazy jiné. V tomto případě bych se toho vyvaroval, aby takový "vrtala", jako já, Vám neměl co vyčíst. A potom ještě jeden dotaz? Kde berete tu jistotu, že pan Horáček je nadprůměrně inteligentní? Pokud by byl, tento blog by vůbec nevznikl.

6 0
možnosti
OP

No, tomu Horáčkovi změřili, tuším, trochu nadprůměrné IQ a někteří lidé podle toho usuzují na vysokou inteligenci :-)

1 0
možnosti
BV

Pane Stejskale,

co když jde o dobře promyšlený marketingový tah, který

1) ukáže Horáčka v dobrém světle - pomáhá svým protivníkům

2) přinese Horáčkovi další hlasy - přitáhne podporovatele Drahoše a Hilšera a ti mohou dát i podpis Horáčkovi, když už jim umožnil podepsat archy jejich kandidáta.

To přeci ještě není hlasování a mohu podpořit třeba všechny kandidáty

4 1
možnosti
SB

Jestliže Drahoš chce být prezidentem, musí si to zařídit sám.

Bylo by smutné mít prezidenta, jenž ke zvolení potřebuje pomoc od bůhvíkoho. To by jen vrhalo stín pochybností na jeho schopnosti.

Reakci pana Drahoše, kterého mimochodem nemám rád a nebudu volit, plně chápu. V této věci stojím za ním. Zcela výjimečně, ale o to rozhodněji.

2 1
možnosti
SB

Já být na místě Drahoše, pěkně bych Horáčka hnal.

Zastávám názor, že určité věci si člověk musí řešit prostě sám. Vždy je lepší, když si záležitosti Slavomíra Beneše vyřeší Slavomír Beneš, než kdyby to měla udělat jeho milenka M.V. nebo jeho kamarád pan B.M. Vždy je lepší, když si záležitosti Ferdy Vopršálka vyřeší Ferda Vopršálek, než kdyby to měl za něj dělat Franta Vokurků. A stejně tak vždy je lepší, když si záležitosti Jiřího Drahoše vyřeší Jiří Drahoš, než kdyby to za něj měl dělat Michal Horáček.

Na Drahošově místě bych panu Horáčkovi odpověděl, ať nestrká do mých záležitostí nos, že si je umím ohlídat a zařídit sám.

3 2
možnosti
AT

Vám, jako uctívači našeho současného prezidenta, bych doporučil, ať se nesomrujete do záležitostí ostatních kandidátů.

0 1
možnosti
Foto

No, viděl bych to drobet jinak. To přirovnání k fotbalu by sedělo tehdy, kdyby tým A udělal něco, co by nemusel, ve prospěch týmu B proto aby se mohlo hrát. Horáček nenabídnul svým protivníkům góly (hlasy) , ale pomoc aby se náhodou nestalo, že se utkání vůbec neuskuteční. A to je docela podstatný rozdíl.

Kdyby se další kandidáti voleb nemohli zúčastnit pro nedostatek podpisů a Horáček by pak vyhrál, nesl by si s sebou punc laciného vítězství bez soupeřů.

8 0
možnosti
AT

Také jsem chtěl napadnout přirovnání autora, které kulhá na obě nohy ale vy jste to udělal dřív a elegantně. R^

Ještě bych dodal, že a ́t si myslí o Horáčkovi kdo chce co chce, věřím tomu, že myšlenkou bylo pomoci do hry dalším kandidátům, kteří by byli protiváhou Zemana a přijatelní pro voliče, kterým třeba zase nemusí úplně sedět Horáček.

3 0
možnosti
OP

Řekla bych, že Horáček je permanentně chybující kandidát ;-D

9 2
možnosti
  • Počet článků 4812
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 837x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal