Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

R^ Nechci snižovat závažnost problému, který jste, pane Stejskale, popsal. Je to však jen jedno polínko přidané na celosvětovou hranici, kterou se muslimové snaží zapálit.

Migranti do Evropy, následně kriminální činy a z nich časté znásilnění, stavby nových mešit, omezování symbolů jiných náboženství, tlak na multi politiky k dalším ústupkům, veřejně prezentování nenávistné islámské nauky bez následných trestů, druhotný efekt vyhrožování z Bruselu ČR sankcemi, když si nevezme muslimy, zamlčování trestných činů muslimů v celé Záp. Evropě atd., atd., atd. A to nemluvím o zlehčování teroristických činů Palestinců a snaha nasadit Izraeli psí hlavu korunované orgánem OSN i historickém území v Jeruzalémě.

Podrobnější a úplný popis by byl na několik knih, ale i kdyby to někdo takto souborně popsal, byl by obžalován z rasizmu. Přesto, všechny naše kroky, tedy těch, co se tomuto svinstvu chtějí bránit, musí, i když se řeší detail, směřovat ke komplexnímu řešení a to jak v Evropě sólo, tak i vůbec ve světě.

1 0
možnosti

Nevím, zda to tak skutečně bylo, na webu jsem našel jen ten článek Jerusalem Post, vždy je dobré mít víc pramenů. Článek vzpomněl i podobného případu s odmítnutým vízem pro Šahar v Dubaji 2009. Mám pocit, že tehdy se bouřily i hráčky a že to pomohlo. Ale i když nesouhlasím, co mohli organizátoři turnaje v Kuala Lumpur dělat, musí přece držet celostátní politiku - proto i zde to chtělo od autora víc pochopení, doříct b za a, a nevykřikovat o stupiditě a nehoráznosti. Tenisové turnaje apod. jsou jen následkem, docela legračním, ale dobrat se příčiny, to je a bude neskousnutelný problém pro větší páky než jsme my mudrlanti na blogu.

1 3
možnosti
JF

Vůbec jste to nepochopil. Autorovi přece nešlo prioritně o malaisijský stát a jeho politiku, ale o postoj WTA a ten byl vskutku pokrytecký a ostudný.

1 0
možnosti
TT

Jak dlouho ještě budeme tančit podle písní muezzinů? - Vždyť se teprve učíme první kroky!!

2 1
možnosti
  • Počet článků 4798
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 840x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal