Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ono je to stejné jako závazek NATO nerozšiřovat se po sjednocení Německa dále na východ

8 5
možnosti
Foto

A jestli to nebylo dáno písemně Pak je to ještě horší protože gentlemanské sliby se mají plnit

4 4
možnosti
BD

No no mír a nebo současný stav na Ukrajině nevyhovuje nikomu. Rusko nechce mít Ukrajinu v NATO, aby byly základny, samozřejmě obranné, zase kousek blíže a zároveň nikdo nechce nechat ty regiony osudu, který si vybraly, protože to samozřejmě neodpovídá plánu mocných ze západu. A McCainovo vyřvávání před ukrajinskými vojáky ve smyslu: hurá do boje, my vám pomůžeme váš spravedlivý boj vyhrát, tak to také nepomáhá mírovému uspořádání. Hraje se poker a to jen pár tupaňů si to plete s jednodušší až dětskou "prší". Rozhodně tedy nevěřím v neokolonizační tendence Ruska, ale myslím, že jde jen o geopolitickou hru s cílem vůbec Rusko uchránit před vlivy západu, které se ukazují v případech Iráku, Lybie, Sýria a dalších jako ne zcela optimální pro místní obyvatelstvo.

5 3
možnosti
Foto

Já McCainovi kdysi, proti Obamovi, velmi fandil. Vědět, že to je takový zarytý blázen, tak taky bud poskakovat pro Obamu.

2 2
možnosti
  • Počet článků 4819
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 836x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal