Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

J72i48ř76í 81N33o86s11e10k

3. 12. 2016 8:31

Za prvé: kodex blogera je nesmírně gumový. Někdy forma pomáhá obsahu, ale abych se tady bál napsat recenzi na oficiální literární dílo "HovVno hoří", to je snad k pláči, ne? Abych vysvětloval, které slovo je zhrubělé, vulgární a hovorové - to pak není o blogování ani o diskutování.

V případu Lucky P. ale lidi nejvíc pobouřil střet zájmů. Když brácha se švagrovou nejenom smažou kritický (a právem kritický, co si budeme povídat) článek o druhém bráchovi a útočný blog téhož bratra okamžitě vyvěsí, aniž by dali slovo Lucce jako protistraně, je to střet zájmů, jaký by v našem milovaném západním vzoru USA neprošel.

Neprošel by v našem soudnictví, neprošel by v jakékoliv komisi, která o něčem rozhoduje - i kdyby šlo jen o Superstar.

BTW, Luccčin slov není vulgární, je to ironická stylizace. To by muselo být vulgárních autorů, a jéje. Ale to vy víte.

Takže kodex, kodex, kodex. Dřív se tomu říkalo stanovy.Rv

11 3
možnosti
Foto

Vy jste vůbec nepochopil, že o žádný střet zájmů nejde a jít nemůže.

Admin není volená veřejná funkce, ale je to pracovní pozice na kterou si je vybral majitel prostoru a admini zde zastupují majitele. To je rozdíl proti soudnictví, komisím....kde arbitři (obdoba zdejších adminů) jsou v konečném důsledku zodpovědni veřejnosti.

Máte pocit, že byli zaujatí? Je to možné (já si to nemyslím), ale nic to nemění na tom, že oni nejsou odpovědni veřejnosti, ale pouze majiteli. O střet zájmů by se tak jednalo jen pokud by pracovali pro nějaké konkurenční medium.

PS. V případě paní Provazníkové je spíš neuvěřitelné, že s jejím způsobem psaní nebyla odejdena dřív. V blozích vysloveně lhala, uváděla polopravdy, nezdrojovala a vyjadřovala se se zjevným rasovým podtextem. Balancovala na hraně zákona-podněcování nenávisti.:-/Rv

5 6
možnosti
LC

už není třeba to rozpitvávat je po bitvě a blogeři a diskutéří ji vyhráli , stačí se mrknout do nejtopovanějších a nejčtenějších, samozřejmě ztráty byly značné a to na obou stranách

2 2
možnosti
VK

Karma. Bohužel mnoho zastánců blogerky si plete slušnost a svobodu slova a motá to dohromady a o slušnosti mají ještě zkreslené představy.R^

9 1
možnosti
JH

Kopřiva tady najednou káže o slušnosti, no to jsou věci!:-)

10 4
možnosti
  • Počet článků 4816
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 836x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal