Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J77a88r51a 37R54a20n90k

6. 12. 2016 0:00

Mate naprostou pravduR^

0 0
možnosti

Poopravil bych vyjadreni, ze administrace je pan domu. Ta jsou jen najemnici. Pan domu je vydavatelstvi Mafra a pan Babis. Ti by si sve najemniky meli hlidat.

1 0
možnosti

Keby ju neboli zmazali, tak si to neprecita tolko ludi, ako ked ju zmazali. Takto sa to dozvedeli ludia aj na Slovensku a citali, co napisala.

1 1
možnosti

J17a88r92a 65R37a64n80k

6. 12. 2016 0:01

Tak si to precetli a doufam udelali usudek i na Slovensku, nebo mate pocit, ze jsou analfabeti?8-o

0 0
možnosti
Foto

R^

Podle mně se jakási "cenzura" projevuje spíše v diskusích než v blogu a to ještě ne tak, že by byla cílená ze strany adminů. Vysvětluji si to tak, že v tom množství diskusních příspěvků, prostě nezkoumají jednotlivé nahlášené příspěvky a mažou co jim kdo nahlásí. Není pak náhoda když vám často mizí i slušné příspěvky z diskusí s jedním konkrétním diskutérem. Nahlašování je u nás dosti oblíbené a dnes i dokonce zcela nezakrytě posvěcené státní mocí.

1 0
možnosti

LP byla na vyhození už od počátku, když např. v asi třetím svém blogu psala o jednom politikovi "slizoknír". To není názor, to je urážka na úrovni šikany mateřské školky ( nebo " IQ na úrovni brambory " ).

Je jen škoda, že se vše vyhrotilo na cause Ortel - Gipsy. Kdyby si Ortel nevzal košile s lebkou a podal další důkazy, že není náckovský. Kdyby nepsal Gipsy texty na úrovni 10. cenové.

No co. Aspoň se tu budeme bavit nad vtipnými texty, fotoblogy, či články lidí, co opravdu něco ví. ( Dnes poprvé jsem četl blog p. Ptacseka z Kolumbie. Doporučuji.

3 0
možnosti

Podnítil jste moji zvědavost. Hledala jsem. Takže si dovoluji Vás opravit. Zřejmě jste měl na mysli tohoto pána:

Matěj Ptaszek:-)

2 0
možnosti
Foto

Myslím si, že by nikdo neřekl ani popel, pokud by ona pravidla byla uplatňována a vyžadována po všech stejně a "padni komu padni".

Můj názor je, že tomu tak tady bohužel není. Rv

Z mnoha a mnoha důvodů a nejde jen o Lucii Provazníkovou (např.):

Pro mě bylo důkazem toho např. mimořádné (údajně po "demokratickém rozhodnutí v kolektivu administrátorů") "omilostnění" po zablokování jednoho ze zdejších největších a nejpodlejších trollů a lhářů, která se baví lhaním, napadáním dehonestováním a urážením ostatních diskutujících. Po svém omilostnění začal okamžitě nejsprostším způsobem znovu napadat.;-€

Nebo také (namísto odsunu do soukromých blogů) umístění na titulní straně blogu s obsahem dehonestujícím všechny voliče prezidenta Zemana i jeho samotného! Neuvěřitelné! Rv

A je toho mnohem víc.

13 3
možnosti

Jistě, všichni se proti vám a Zemanovi spikli ;-D

4 8
možnosti

Hezky jste, pane Stejskale, "potlapkal" adminy po rameni. Nejvíce jsou na vině nepřesná pravidla v Kodexu včetně sankcí; dávají adminům volnou ruku.

9 4
možnosti
Foto

Prvidla jsou naprosto přesné.

Jak vy tak Provazníková jste je neustále porušovaliRv

1 5
možnosti

Hujer!Metelesku blesku!

2 1
možnosti

J68a15r41a 66R12a85n84k

6. 12. 2016 0:10

Muzete mi vysvetlit nekdo, co tenhle vykrik znamena, nejaka nova pravidla cestiny?

0 0
možnosti

Karma.Dobře napsáno,ale dost lidí to nebude chtít pochopit.Oni totiž potřebují nějakého mučedníka,který "statečně padl za to,že psal pravdu".Vy jim to prostě kazíte...

6 9
možnosti
Foto

Bárta, je jen dobře, že všicí nesmýšlejí jen po Vašem )))

10 3
možnosti
Foto

Dnes jsem si pouštěl pár dílů skvělého seriálu Okresní přebor, kde Jarda Kužel měl čepici s nácovskou nášivku lebky se zkříženejma hnátama.

No ještě že to neviděl Banga, to by se asi upískal....

15 3
možnosti
  • Počet článků 4807
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal